Miért szeretnek az emberek ennyire politizálni?
Figyelt kérdés
Még a teljesen más beszédtémánal is belekapaszkodnak egy szóba, amiből átvezetik a témát politikába, és onnantól kezdve megállas nélkül nyomják.2020. márc. 4. 10:05
11/15 anonim válasza:
8:
"A magyarok pont hogy mindenből politikát csinálnak."
Pl. miből, ami alapból nem az? Tényleg egy pélsa
12/15 anonim válasza:
A vége lemaradt:
Tényleg egy példa érdekelne. Mert szerintem egy rakás témának van politikai megközelítése, amiről ha beszélnek, sokak eleve nem tartják politikának.
13/15 anonim válasza:
Mondok kettőt is. (Bár előre látom hogy meg lesz magyarázva, hogy miért történhettek ezek)
1. Meséltem a közértesnek, hogy Balatonon nyaraltam. Na a Balatonról egyből szóba hozta Lőrincet, a kormányt, stb...
2. Meséltem valakinek, hogy voltam bent valakinél a kórházban. Na egyből szóba jött a kórház stadion párhuzam, eü, stb...
Hozzáteszem egyikkel sem lehetett témát váltani onnantól. Igaz megszólalni sem nagyon...
14/15 anonim válasza:
Nekem nem is olyan régen a páromat találta meg egy idős ember a buszon. Először csak megkérdezte mennyi az idő, majd heves politizálásba kezdett. Azt nem tudom hogy vitte át a témát, de szegény hallgathatta egész úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!