Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti orulnetek ha olyan jokepu,...

Ti orulnetek ha olyan jokepu, gazdag, családcentrikus ferjetek lenne aki bejelentene a vallalkozasaba es emellett soha nem kellene dolgoznotok mindent meg is adna nektek?

Figyelt kérdés
2020. márc. 2. 20:40
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
83%
#19 de ez miért ilyen hihetetlen? Manapság szinte bárkit felvesznek valamilyen szakra, aki jelentkezik, és bármelyik alapszak után végezhet bárki mesterszakot. Nem feltétlenül kell hozzá valami szuperzseninek lenni, csak be kell adni a jelentkezést.
2020. márc. 3. 11:14
 22/38 anonim ***** válasza:
0%

"Családcentrikus pasi nálam kizárt, a gyerekeket nem szeretem"

Itt minden második válaszoló nő munkamániás karrierista, és utálja a gyerekeket a gyerekneveléssel együtt.

Kár, hogy anyátok nem így gondolkozott...

2020. márc. 3. 13:00
 23/38 anonim ***** válasza:
0%

#21: Itt mindig pont azok vannak, akik a legjobbak a kérdés szempontjából. Ha félrelépésről van szó, akkor senki sem lép félre. Ha karrierről, akkor mindenki karrierista. Ha családanyaságról, akkor mindenki tökéletes családanya.

Azért hihetetlen, mert az itteni válaszok egyáltalán nem a valós képet mutatják és hiteltelenek. A pénzügyi részlegen is mindenki nettó fél millát keres minimum, általában többet is, majdnem mindenki vállalkozó, de alapvető gazdasági és cégalapítási fogalmakkal sincsenek tisztában.

2020. márc. 3. 13:07
 24/38 anonim ***** válasza:
79%

Szóval szerinted csak a gyerek vagy a munka/karrier létezhet egy ember életében? :D Elég szegényes felfogás.

Most ha az a kérdés, hogy örülnék-e egy ilyen pasinak, akkor mit írjak, ha ne az igazat? :)

2020. márc. 3. 13:10
 25/38 anonim ***** válasza:
83%
22: miért, ha már létezek akkor kötelező szülnöm és gyereket nevelnem? Nem vagyok tenyészkanca, én hozom a saját döntéseimet. Anyám hozott egy döntést most itt vagyok. Én is hozok egyet. Mindkettőt tiszteletben lehet és kell tartani.
2020. márc. 3. 13:49
 26/38 A kérdező kommentje:
Utolsó! Az miért tenyeszkanca aki szül 1 vagy 2 gyereket egy odaado, anyagilag stabil egzisztenciaval rendelkező ferfinak, akit mellesleg szeret is és probalja a csaladjanak biztosítani a legjobbakat amig teheti?
2020. márc. 5. 07:34
 27/38 anonim ***** válasza:
75%

19: Oké, cica. Ma 10 és 2 között lesz órám a BME-n (E Épület). Utána megyek dolgozni. Gyere oda verni a nálad, ha szerinted nem vagyok mesterszakos.:'D

Komolyan szánalmas, hogy nehéz elhinni, hogy valaki nem csak a seggét mereszti.

2020. márc. 5. 07:49
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
@26 Miért szülne bárki egy férfiNAK? Te jó ég. Férfiként is leolvad az arcom ezektől a válaszoktól, legalább fejlett országokban eljuthattunk volna már oda, hogy nem az egy nő kizárólagos életcélja, hogy valaki belé sprickolja a génállományát, aztán ennek eredményét pelenkázgassa meg etesse, amíg 50 éves nem lesz és rá nem jön, hogy itt áll nulla tudással, megereszkedett mellekkel és jó eséllyel soha nem tudja már meg, hogy mire lett volna képes. A sok nagypofájú férfi vállalná, hogy a következő 25 éve arról szól, hogy három gyereket terelget meg fürdet, amíg az asszony karriert épít, eljár néha sörözni, rendes szociális kapcsolatai vannak, stb? Nyilván nem, addig jó ez, amíg máséval lehet verni a vernivalót.
2020. márc. 5. 08:20
 29/38 anonim ***** válasza:
75%
26: Szülni nem valakinek kell, mert mint ismétlem, nem vagyok tenyészkanca hogy a gazdának lefialjak.
2020. márc. 5. 14:58
 30/38 anonim ***** válasza:
83%

Senki sehol nem írta, hogy aki gyereket szül az tenyészkanca.

Viszont ha valami no-name ismeretlen gyökér nekiáll rámerőltetni, hogy igenis szüljek, mert ha nem, akkor a jó édes anyámat, akkor az az illető engem tenyészkancának néz.

2020. márc. 5. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!