Ti orulnetek ha olyan jokepu, gazdag, családcentrikus ferjetek lenne aki bejelentene a vallalkozasaba es emellett soha nem kellene dolgoznotok mindent meg is adna nektek?
"Családcentrikus pasi nálam kizárt, a gyerekeket nem szeretem"
Itt minden második válaszoló nő munkamániás karrierista, és utálja a gyerekeket a gyerekneveléssel együtt.
Kár, hogy anyátok nem így gondolkozott...
#21: Itt mindig pont azok vannak, akik a legjobbak a kérdés szempontjából. Ha félrelépésről van szó, akkor senki sem lép félre. Ha karrierről, akkor mindenki karrierista. Ha családanyaságról, akkor mindenki tökéletes családanya.
Azért hihetetlen, mert az itteni válaszok egyáltalán nem a valós képet mutatják és hiteltelenek. A pénzügyi részlegen is mindenki nettó fél millát keres minimum, általában többet is, majdnem mindenki vállalkozó, de alapvető gazdasági és cégalapítási fogalmakkal sincsenek tisztában.
Szóval szerinted csak a gyerek vagy a munka/karrier létezhet egy ember életében? :D Elég szegényes felfogás.
Most ha az a kérdés, hogy örülnék-e egy ilyen pasinak, akkor mit írjak, ha ne az igazat? :)
19: Oké, cica. Ma 10 és 2 között lesz órám a BME-n (E Épület). Utána megyek dolgozni. Gyere oda verni a nálad, ha szerinted nem vagyok mesterszakos.:'D
Komolyan szánalmas, hogy nehéz elhinni, hogy valaki nem csak a seggét mereszti.
Senki sehol nem írta, hogy aki gyereket szül az tenyészkanca.
Viszont ha valami no-name ismeretlen gyökér nekiáll rámerőltetni, hogy igenis szüljek, mert ha nem, akkor a jó édes anyámat, akkor az az illető engem tenyészkancának néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!