Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti orulnetek ha olyan jokepu,...

Ti orulnetek ha olyan jokepu, gazdag, családcentrikus ferjetek lenne aki bejelentene a vallalkozasaba es emellett soha nem kellene dolgoznotok mindent meg is adna nektek?

Figyelt kérdés
2020. márc. 2. 20:40
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
78%
Aki szerint a gyereknevelés önmegvalósítás, annak kívánom, hogy cserélgessen pelekát egész hátralevő életében.
2020. márc. 2. 23:51
 12/38 anonim ***** válasza:
78%
Ez papíron jól hangizk, és lehet 3 évig élveznék is a legtöbben,d e végső soron a pasim felvett gyerekgyárnak és dajkának, és intézi a pénzügyi cuccaim, hogy ne is legyenek ezen túlmutató céljaim az életben. Ez egyrészt para, mert mivan ha tönkremegy a kapcsolat? 40 évesen 2-3 gyerek, nulla tapasztlaat? Másrészt eléggé beszűkülne a világ, kellenek a kívülről jövő kihívások a belső motivációk, hogy győzzek, küzdjek, véghezvigyek, hogy legyen mire büszkének lennem. A gyerek egy másik személy, nem élhetem ki magam abban, hogy ő legalább sikeres, önállosódnia kell idővel, utána mi lesz? Mi marad az ember életében?
2020. márc. 3. 00:02
 13/38 anonim ***** válasza:
76%
10: Annál egy kicsit messzebb jutottam így a mesterszak végére :)
2020. márc. 3. 00:58
 14/38 anonim ***** válasza:
0%
Wow. Az önkritikát valószínűleg elég kevés válaszoló gyakorolja a való életben.
2020. márc. 3. 01:08
 15/38 anonim ***** válasza:
54%

Ha lenne 2 lakàs. Hogyha kidobna gyerekkel, ne alberletezni kelljen es nullarol indulni.

Talpra àllnék mindenképp 3 gyerekkel is egyedül, de a biztos lakhatàs minimum kell hozzà. Ha meg nem vàlunk van egy plusz ingatlan az mindig jo.

2020. márc. 3. 05:01
 16/38 anonim ***** válasza:
67%

Én örülnék, így is élek már évek óta. Sose értettem, miért mondják, hogy halál unalmas háztartásbelinek lenni... Ezeknek az embereknek csak a munkából áll az életük, el se tudják képzelni, mit csinálnának a munkahelyük nélkül. Ez a fantáziátlanság valahol nagyon szomorú.

És mi lesz ha valami történik a férjemmel? Vannak befektetéseink, lakásaink, biztosításunk. A nyelvtudásom és diplomáim láttán sem fog el a félelem.

2020. márc. 3. 07:21
 17/38 anonim ***** válasza:
71%
Nem élnék a lehetőséggel. Nem azért járok orvosira, hogy utána a p....mat meresszem otthon életem végéig. Szerintem attól, hogy valaki háztartásbeli még nem lesz garantáltan jó anya is, a mai világban nem valami sosem látott dolog, hogy egy gyereknek dolgozik mindkét szülője és akiben megvan az akarat és a képesség, az így is képes normálisan nevelni őket. Már nagyanyám is dolgozott gyerekek mellett.
2020. márc. 3. 08:08
 18/38 anonim ***** válasza:
18%

Nem örülnék.

Családcentrikus pasi nálam kizárt, a gyerekeket nem szeretem, így számomra a legborzalmasabb feladat lenne "csak egy gyerekkel foglalkozni".

Az meg, hogy vakarózzak és egyedül lófráljak a világban más pénzéből, nem pálya.

Inkább foglalkozok a saját munkámmal, saját céljaimmal, a párommal meg vagyunk egyenrangú kapcsolatban, és utazgatunk együtt. Sokkal jobb számunkra. :)

2020. márc. 3. 09:26
 19/38 anonim ***** válasza:
12%
#13as perszee perszee itt mindenki mesterszakos , itt mindenkinek 10 diplomája van :DDD menj már
2020. márc. 3. 10:06
 20/38 A kérdező kommentje:
Utolso! Ez nekem is szemet szúrt! :)
2020. márc. 3. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!