Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez csak lustaság? Mitől...

Ez csak lustaság? Mitől vagyok mindig fáradt?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy mindig ilyen voltam-e, vagy újkeletű a dolog, mindenesetre kb egy éve kezdett ez zavarni és folyamatosan rosszabbodott.

Az a lényeg, hogy nem tudok nekiállni a dolgaimnak, legszívesebben folyamatosan aludnék. Ha nem muszáj nem tudok felkelni 11 előtt, és utána is csak fetrengek. Délután 5 körül szánom rá magam, hogy csináljak valamit, de az sem megy teljes erővel, hamar elegem lesz és pihennem kell.

12. osztályban kezdett ez feltűnő lenni, de akkor még annyira nem volt gond, mert szerencsémre (vagy nem?) viszonylag jó agyam van és minimális tanulással is jól sikerült az érettségim.

Bekerültem egy nagyon jó egyetemre és itt már bizony bajok voltak. Rengeteg előadásom és gyakorlatom volt, gyakran napi tizenkét órám volt minimális szünetekkel, hétvégente pedig jött ez a mérhetetlen lustaság. Szó ami szó, a tárgyaim feléből megbuktam, így most nem vehettem fel a rájuk épülőket. Jelenleg két darab tantárgyam van, ez azt jelenti, hogy a hét két napján egyáltalán be se kell mennem, a többin pedig egy két órára.

Nagy terveim voltak erre, pótolom a lemaradást, ezt a két tantárgyat remekül teljesítem, dolgozok, új nyelvet tanulok, jogsi stb. Elvégre rengeteg szabadidőm van! Aha...

Hiába nincs semmi dolgom, semmit se csinálok. Tényleg folyamatosan fáradt vagyok, nincs erőm semmihez. Csak épp nem tudom mibe fáradok el?

Talán ha felvesznek az állásra ahova jelentkeztem, kicsit kényszerítve leszek, hogy otthon is nekiálljak tanulni meg ilyenek...

Most ez csak sima lustaság? Csak egy kicsit erőt kéne vennem magamon? Vagy mégis mi van velem? Vagy van valami a folyamatos alvás hátterében?

Már edzeni se járok el, pedig kb fél éve még rendszeresen mentem, a hobbijaimhoz sincs kedvem, csak ülök és elcseszem az időt...

2020. márc. 2. 17:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a túl sok alvás is fáradékonysághoz vezet. Napi 10-11-12 vagy még több óra alvás már nem jó.
2020. márc. 4. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!