Tényleg baj ha rászoktam a tanulásra a szabadidőmben?
Rengeteg könyvet olvastam el az elmúlt hetekben, elkezdtem hobbiból franciául és németül tanulni, belementem a bilógiába, történelembe, filozofiába, könyveket vettem a témákban, rengeteg cikket olvasok róluk, ilyenek. Volt, hogy reggeltől estig ki sem másztam az olvasnivalókból.
Erre jött a családom, és néhány barátom, hogy minek "ugrálok" (???) Minek ez nekem semmi értelme miért csinálom.
Dolgozok, adok haza pénzt, nem beszélek arról mit tanulok, miért fáj ez másnak? Rosszul esik hogy piszkálnak vele folyamatosan ha olyanuk van - és gyakran van.
"nem beszélek arról mit tanulok"
"Erre jött a családom, és néhány barátom, hogy minek "ugrálok" (???) "
Ha nem beszélsz nekik erről, akkor hogy tudják mit csinálsz?
Miért is foglalkozol velük?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nem tudtam hova tenni, de akkor csak "hisztiznek" lényegében (?).
Csak hiszti, mert ezzel tukrot tartasz elejuk es azt erzik, hogy ok nem elegek vagy hasonlot.
Ez olyan mint amikor valaki elkezd fogyokurazni, akkor hirtelen mindenki megprobalja "lebeszelni", vagy csak "egy szelet torta meg nem art, kell a cukor" stb, ontudatlanul is szabotalni probaljak az embert, mert akkor nekik is szembe kell nezni magukkal.
Szerintem is jó, de legjobban akkor jársz, ha kiválasztasz egy szűkebb-tágabb területet, amelyen mesterszintre törekszel.
Azt nem írtad, hány éves vagy, de gyakorlatilag bármely életkorban jó az ilyesmi. Főleg, ha még célja is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!