Hogy ne legyen a szívemben gyűlölet iránta?
Figyelt kérdés
2 éve mikor megismerkedtünk, senkit se tudtam utalni, mindig szeretettel álltam hozzá olyanhoz is, aki nem érdemelte volna meg. 1 éve csak veszekszünk, és elképesztő mennyi szívtelenség áradt ki belőle irántam, és ez rám is rám ragadt, aki csak szeretni akarta őt, mindent meg akart neki tenni, de mindig volt valami, ami nem felelt meg neki. Volt már szünet köztünk, amikor csúnyán bánt velem, de én utána még is boldog reményekkel mentem vissza hozzá. De most hogy nem lett jobb, nem kívánok neki semmi jót, azok után ahogy velem bánt. ☹️2020. márc. 1. 09:50
1/2 anonim válasza:
Engedd el és lépj tovább (ha nem működik). A továbblépést illetően lehet, hogy segítő beszélgetés jó lenne.
A gyűlölet is kötődést jelent, amíg gyűlölöd, addig is foglalkozol vele, csak negatív értelemben.
2/2 anonim válasza:
Idővel elkopik benned ez az érzés, de ehhez az kell, hogy minél inkább eltavolodj tőle, és olyan emberekkel vedd magad körül, akiket szeretsz, és akik viszont szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!