Mik azok a szavak, amiktől rosszul vagytok/idegesek lesztek?
Figyelt kérdés
Nekem az hogy pici baba, vadidegen, menci (menő becézése).. Ne kérdezzétek miért, de felidegel. 25N2020. febr. 28. 14:46
11/25 anonim válasza:
Mókuska kimaradt, az a legrosszabb, amikor ezt emberre mondják.
12/25 anonim válasza:
Egyszerűbb lélek ismerőseim most kezdtek gyerekezésbe, így az olyan szavak, mint "pocaklakó". Az egész baba-mama nyelvezet tele van ilyen infantilis, borzalmasan hangzó szavakkal.
13/25 anonim válasza:
Depresszió, úgymond, csókolózás
14/25 anonim válasza:
Pécsett, Kaposvárott, Kolozsvárott, stb...
Pécsen, Kaposváron, Kolozsváron a jól hangzó változat! A „-tt” verziókat el is törölném az MTA helyében (mint ahogyan az „LY”-t is).
15/25 anonim válasza:
Mikor anyám azt mondja húgomnak h engedelmeskedj ahelyett h fogadj szót. Olyan csúnyán hangzik.
16/25 anonim válasza:
Meló melózik szabi szabizik pocak poci szopcsi csajszi szett babóca tejci sulizik more
17/25 anonim válasza:
A "pocaklakó" az tényleg idegesítő.Vagy mikor a nők "pasiznak"(főleg ha még hülyeségeket is beszélnek róluk)
"Szió!" ez olyan félig idegesítő."pusza" na ez nagyon nem tetszik.
18/25 A kérdező kommentje:
Jókat írtok,. :D régen még attól voltam teljesen rosszul hogy köcce.. Jaahhhjj nee🤣
2020. febr. 28. 20:49
19/25 anonim válasza:
Kérdező, az már nem menő! Helyette ma már azt mondják, hogy köszcsi és szivcsi... De az eredeti kérdésedre ez is válasz. :D
20/25 anonim válasza:
Nem kifejezetten egy-két szó, hanem amikor mindent becézget valaki, azzal a világból ki lehet kergetni. Ez a "kuksizd meg az új szemcsimet, cunci" stílus...
Illetve egy szó van amitől valahogy feláll a szőr a hátamon. Konkrét okát sosem tudtam, de a 'nyalánkság' hallatán ki tud rázni a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!