Mi a véleményetek arrol, hogy köhhintek egyet s Anyám
azt mondja, hogy - Jézus!?
Figyelt kérdés
2020. febr. 28. 10:52
1/9 anonim válasza:
Te vagy a Megváltó?
2020. febr. 28. 11:21
2/9 anonim válasza:
Gondolom "csúnyán" köhögsz és azért mondja.
2020. febr. 28. 11:31
3/9 A kérdező kommentje:
egy köhhintés nem lehet csunya. Azért mondja mert egésznap a koronavirusrol olvas.
2020. febr. 28. 12:33
4/9 anonim válasza:
Mutasd meg neki a Zállatorvos koronavírusos videóját és ne a pánikkeltő elferdített hírekből tájékozódjon. A h1n1 is ilyen volt..belehalt? Kb 15% produkál komolyabb tüneteket, a túlbecsült halálozás is csak 2%, ők is idősek és betegek 0 immunrendszerrel. Ők szinte bármi másba is bele tudnak halni.A sima influenzába eddig is éves szinten rengetegen belehaltak, mégse volt miatta karantén. Ezt is csak felfujták. De nemsokára lesz védőoltás jópénzért és ha kell ha nem (ha segít ha káros) beadatja mindenki aki most be van szarva. Üdv egy NEM oltásellenes, de nem is birka ember
2020. febr. 28. 13:31
5/9 A kérdező kommentje:
Ő idős tehát a rizikofaktorban van. És ha nem is birka de tul komolyan vesz tulaggodik dolgokat, mint általában az idős emberek.
2020. febr. 28. 13:42
6/9 anonim válasza:
Értem én, de akkor a közönséges nátha és influenza is pont úgy veszélyes rá, abba többen belehalnak, mégse pánikol senki. Nem anyudat birkáztam le, remélem nem így értetted, az én családomban is az idősebbek pánikolnak mert mindent elhisznek ami a neten, tv-ben látható. Nagyon befolyásolhatók. Politikában is.
2020. febr. 28. 13:55
7/9 anonim válasza:
"Nem anyudat birkáztam le"
De igen, csak nem direktben. 😅 Az idősek meg nem azért félnek jobban, mert "birkák" és mindent elhisznek hanem azért, mert rájuk nézve veszélyesebb ez a betegség mint a fiatalokra.
2020. febr. 28. 14:09
8/9 A kérdező kommentje:
Semmi gond, egy félreérthető mondat miatt nem fogok megsértődni. Én ennél sokkal rosszabb vagyok. Pl. meghalt egy idős kolléga (a nagyfönök elődje) s a nagyfönök elvitetett a feleségenek egy kisebb összeget támogatásul. És nekem kellett elvinnem. Még az is lehet hogy zsebből adta nem tudom. Erre összefutok a nagyfönökkel s mondom neki, hogy rendben megkapta. Örult. És ugy érdeklődve megkérdeztem, mi volt a kolléga feleségének a munkája. Mondta hogy ő mindig is háztatásbeli volt. Erre én: azért az se könyu munka. Erre a nagyfönök elkezdett elöttem mentegeődzni, hogy ő nem ugy gondolta, hogy az könnyu, stb...
Én pedig majd el sulyedtem szégyenemben hogya nagyfönök nekem mentegetődzik egy rosszul elsult megjegyzés miatt, ráaádsul nem is mertem megszolalni, mert attol féltem, hogy ha megszolalok, csak tovább rontok a helyzeten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!