Más is van úgy, hogy nem tud idegenek közt nyugodtan lazán enni, egyedül pedig igen?
nem, én nem emiatt.
Akik nem tudnak kulturáltan enni azok pont lesz.arják. Mert taplók ők nem feszengenek és nem figyelnek sem magukra sem másokra.
"A legtöbb esetben annak van ilyen problémája, aki nem tud rendesen, kultúráltan enni és emiatt feszeng." Ez nem igaz, bár szerintem csak meg akartad bántani a kérdezőt. "Kulturáltan".
Én is feszengtem sokáig, mivel apám imádott lelki terrort alkalmazni az asztalnál is. Miközben ő szürcsölte a levest. Leordított, hogy hogyan tartom a villát. És hogy mások ki fognak röhögni emiatt. És még sorolhatnám.
Aztán amikor a primitívebb emberek észrevették (például menzán), hogy ez a gyenge pontom, rátettek egy lapáttal és direkt cikiztek.
Tehát ez egy folyamat. Most már simán eszem bárhol, tényleg olyanokra kell gondolni, hogy "ők is emberek", "nem gyilkolsz" :D, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!