Ti is erzetetek már ugy hogy mindenki elete olyan szép és jó csak a tietek nem?
Nem.
De az ilyen hozzáállás éppen az, ami megakadályoz abban, hogy jól érezd magad a saját ételedben.
Igen, mindaddig amíg meg nem tudtam, hogy mások pedig rám tekintenk hasonlóan. Ekkor megváltozozz bennem valami...
Sosem tudhatod, hogy a szép vagy akár mézes-mázos külső, kifelé vetített kép mögött mi van igazából.
Két oldalu.
Vannak akikhez viszonyitva gàz az életem es rossz, de vannak akikhez viszonyitva jobb, ha meg sem szolalok.
De alapvetöen rajöttem arra a bölcsessegre hogy alapvetöen tényleg szép az élet, az màr màs kérdés hogy csak pont a sajàtom nem az.
Itt volt egy vàlaszado aki elgondolkodtatott. Szerinte a boldogsag csak tudat àllapot. Ezzel egyet is értek velem szamtalanszor megesik hogy aminek magyon örülök ugyanarra kèsöbb szànalommal tekintek. Azaz azt nezzük hogy a pohar felig tele vagy felig üres az csak a mi döntesünk
En most ott akadtam ebben el hogy akkor ezek szerint meg kene tanulnom mosolyogni akkor is ha leszakad a plafon es az àg is huz? Legyek boldog a sz.rban mint pl a troger munkanelküliek hogy igaz hogy nincs penz kajàra, de bulizzunk a segélyböl dinom dànom egy napig?
*szoval egy kakas a szemétdombon is kakas. A boldogsàg tudat àllapot. Lejetek boldogtalan 20 millios megtakaritassal is meg boldog is akàr honaprol honapra elve.
Nah ez ami nekem nem megy. A boldogsag tudat àllapotot elérni sima döntèssel hogy azt nezem csak hogy felig tele a pohar.
Nem lógok éjjel nappal a facebookon és az instagramon szóval nem látok tökéletes életeket.
Átlag emebereket, betegeskedő vagy gyerekeket nevelő feleségeket, kényelmesen söröző vagy sokat túlórázó férjeket, dolgozó barátnőket, építkező/felújító haverokat, egyedül élő magányos barátokat látok. Mindenkinek meg van a maga baja és öröme
Nem, mert tudom hogy ez nem igaz, és rengeteg sikeres ember interjúját volt szerencsém operatőrként felvenni...olyan irigylésre méltó emberekét akik nagy sikereket vittek véghez, és mellette még jó családi élet és sok utazás is jutott nekik...Nagoyn izgalmasak ezek az élettörténetek, a bankár aki előtte 2szer tönkrement és körülötte a világválságbna kolegái öngyilkosok is lettek. a celeb aki bár bejárja a világot de a szülei nem fogadják el...
Egy rakás ilyen, az összes magasra vezető út nehéz terepen mászás volt mindenkinek,s zóval ha irigyelem a sikert, akkor tudom hogy nekem a szartengerből se jutott annyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!