Szép a szürke szem?
Nekem az van, és igazából az érdekel, hogy nektek mennyire jön be. Úgy minden izé nélkűl!:D
Leírnátok, melyik szemszínt tartjátok a legszebbnek?
Nekem is szürke a szemem és nagyon imádom:D
Jelenleg pedig egy trópusi országban élek, el tudod képzelni mennyire kitűnök vele a tömegből, mivel itt mindenkinek barna. Itt is rengetegen dícsérik, volt már olyan is, hogy megállítottak, hogy megengedném-e, hogy lefotózzák a szememet.
Egyébként én nagyon szeretem még a kék szemet is, de abból már jóval többet lehet találni.
Anyumnak szürke szeme van, apumnak sötétbarna. Sötétbarna a szemem, szinte fekete. Többen mondták, hogy szép, de a szürkét olyan gyönyörűnek találom. Egyszer képes voltam venni szürke kontaktlencsét is, és bár kicsit mű hatása volt, de többen megdicsérték, hogy baromi jól állna nekem a szürke szem.
A szürke a kedvencem.
Jobb, mint a barna. Azt ki nem állhatom.
Nekem a világosak tetszenek amúgy.
Nekem csak kicsit szürke, változik a környezethez. Örülök hogy ilyenem van, de amúgy nem fontos :)
Nekem a kék tetszett régen, most a világos barna
Nekem kék van, de mindig barnát szerettem volna. Most is sokkal jobban tetszik a barna szemszín, azzal olyan szépen lehet nézni🙂
Egy világos szem számomra mindig olyan rideg, kifejezéstelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!