Szerintetek milyen színű a szemem? Melyik jön be nektek
Valaki azt mondja hogy zöld valaki azt hogy szürkés kék valaki meg kékes zöld :/
(bocsi a minőségért de vágni kellet)
16/l
zöld. nekem az ilyen szemszín nem bejövős, egyenesen taszít.
világos és sötétbarna ami tetszik.
Szia!:) szerintem ne nagyon törődj mások véleményével, és hagyd meg a kontaktlencsézést azoknak a társainkank akiknek tényleg rossz a szemük, és azért hordanak lencsét hogy lássanak valami is a világból. Nem mellesleg a színezett lencsék szerintem elég mű hatást keltenek, ráadásul az oxigén áteresztő képességük is sokkal rosszabb mint a nem színezett társaiké.
Ezen felül ha kifekszel néha néha egy picit a napra biztos barnulni fogsz annyit hogy ne legyen olyan 'fehér' a bőröd. Bár mindenki úgy szép ahogy van, mellesleg ha te vagy a képen, nem mindenki büszkélkedhet olyan szép szemöldökkel mint amilyen neked van.
Szóval csak lazán!:)
F
Nem rossz az a világos bőrszín, ami a hold és a főtt rák színei között mozog. Nekem tetszik.
A vörösre fested a hajad, akkor talán inkább úgy mint Vivian James.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!