Léteznek agresszív csajok?
hajaj.
Nézd meg a felnőtt párkapcsolatok kategóriát, ha nem jót kérdezel a nőkről, neked annyi.
Lehet az életben még agyon is vernének.
Persze, 3 lány osztálytársam is ilyen. Nem cibbonok, meg semmi, csak rendkívül hiperaktívak.
Kárt nem tudnak okozni, csak hadonásznak. :D
Hogyne léteznének. Nekem 5-ből 3 barátnőm kifejezetten agresszív, domináns szélsőfeminista, karrierista jellem volt.
Olyan aki mindent magára vesz és vérig sértődik a legártalmatlanabb dolgon is, ugyanakkor porba aláz a barátok előtt.
Ez a tipikus átesüni a ló túloldalára: "nyomjuk le a férfiakat" mert alantas lények... de az ellentmondás ott van, hogy csak a kedves, jóindulatú férfiakkal b..sznak ki, mert velük megtehetik. Egy kemény alfahímmel meg visszatér a jámbor női kedvesség.
...
Ezt saját bőrömön tapasztaltam. Amíg "nice guy" kedves, szerető, érzelmes férfi voltam... úgy kezeltek mint egy alantas kutyát. Zsinórban 3 ilyen nőm is volt...előbb utóbb mind borasztó jellem lett.
Aztán lassan megtanultam a leckét és idővel önbizalmat, sőt kemény határozottságot fejlesztettem. Érdekes módon amint megérzik ezt és hogy pengeélen táncolnak, már nem csinálják ezt, édes kedves aranyos cutie lányokká alakulnak 😃
Ugyanakkor pl egyes férfiakkal ugyan olyan alantas és megalázó módon viselkednek továbbra is.
Persze ez csak egy része a nőknek, de határozottan sok ilyen ismert.
Ja és általában az ilyen nők még a férfiaknál is jobban gyűlölik a nőket 😃
Nő barátaik sosincsenek, mert gyűlöletesen féltékenyek és kivájják egymás szemét is. Csak ilyen látszat "barinők" vannak, meg a pasijuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!