Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért rosszindulatúak a nők...

Miért rosszindulatúak a nők egymással ennyire (gyakran még a barátaikkal is)?

Figyelt kérdés

Ez a folyamatos áskálódás, pletyka, egymásnak keresztbetevés, a megszégyenítő viselkedés az udvartartással körülvéve, a hiszti, a kényesség és a sértődés minden poénon és minden szaron... Annyira undorító számomra az egész. Sosem éreztem jól magam egy ilyen társaságban. Nem arról van szó, hogy csak engem kezdtek ki, hanem hogy folyamatosan van valami, ami miatt le kell menni gusztustalan véglénybe és bebizonyítani, hogy a másik semmit sem ér a szemükben.

Biztos vannak normális nők, jelenleg 20% ez az arány az ismeretségi körben, ők is inkább vagány, fiús csajok.

2020. febr. 18. 16:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Az angolban van rád és a fajtádra egy fantasztikus kifejezés: "Pick mes".

Mit ne mondjak, mindenki imád titeket :)

2020. febr. 18. 19:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább tömény irigységet tapasztalok. Legfőbb tárgya a másik külseje, magánélete és pénztárcája.

Van, aki az alakomra irigy, más azért, mert több a szabadidőm, mint neki, van aki meg azért, mert nekem telik arra, amire neki esetleg nem. Pedig nekem is megvan a magam gondja-baja, mint mindannyiunknak.

2020. febr. 18. 20:40
 13/13 A kérdező kommentje:
@11 Jaj, cicuska, megint ez a qrva verseny. Nem unjátok már még? Nem kell beszarni, vannak barátaim, párom és állásom semmit nem lopok el előletek, legfeljebb csak nem tudjátok magatoknak megszerezni. :'D
2020. febr. 18. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!