Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Titeket zavarna ha...

Lányok! Titeket zavarna ha egy fiú nemzeti kommunista?

Figyelt kérdés
Én annak vallom magam, és úgy is gondolkodok. Nem vagyok skinhead, és punk sem, néha vannak rajtam ilyen pólók vagy esetleg bakancsot hordok (csak ha hideg is van). Sokat olvasok ilyeneket filozófusokat, és ideológusokat is. Nagyon szeretem a történelmet és imádom az ilyen témájú könyveket is, akár az eredeti filozófusoktól vagy ideológusoktól is. Tudom is az ideológiák jelentését és értelmét is, tehát nem vagyok az aki dvatból, vagy erő fitogtatásból vallom azt amit. Titeket ez elrettent? Zavarna titeket?

2020. febr. 15. 14:02
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Nem meggyőzni akarom, olyannal szeretnék járni aki a lehető leghasonlóbb hozzám, vagy akár ugyan olyan.
2020. febr. 17. 17:26
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát sok sikert :D
2020. febr. 17. 17:38
 43/45 anonim válasza:
100%
NEMZETI KOMMUNISTA? TUDOD MIT JELENT A KETTŐ FOGALOM ÉS AZT VÁGOD REMÉLEM, HOGY A KETTŐ ÜTI EGYMÁST.
2020. ápr. 8. 16:02
 44/45 A kérdező kommentje:
Dehogy is üti. Oroszországban van egy ilyen párt amely főleg nemzeti bolsevik eszméket vall. Nem hallottál még a harmadikutas eszmerendszerről. https://www.youtube.com/watch?v=Sbges6NU3Uk
2020. ápr. 8. 16:36
 45/45 A kérdező kommentje:
Már megint egy ember aki nem olvas, csak abból a nyúlfarknyi anyagból akar udóst játszani, amit az általánosban tanult. Hidd el nem vagy polihisztor azért mert tudsz 3 ideológiáról. Közel 10000000000' van, abból én többet tudok a fő eszméknél, de nem, nem ismerem mindet, sőt.
2020. ápr. 8. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!