Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Titeket zavarna ha...

Lányok! Titeket zavarna ha egy fiú nemzeti kommunista?

Figyelt kérdés
Én annak vallom magam, és úgy is gondolkodok. Nem vagyok skinhead, és punk sem, néha vannak rajtam ilyen pólók vagy esetleg bakancsot hordok (csak ha hideg is van). Sokat olvasok ilyeneket filozófusokat, és ideológusokat is. Nagyon szeretem a történelmet és imádom az ilyen témájú könyveket is, akár az eredeti filozófusoktól vagy ideológusoktól is. Tudom is az ideológiák jelentését és értelmét is, tehát nem vagyok az aki dvatból, vagy erő fitogtatásból vallom azt amit. Titeket ez elrettent? Zavarna titeket?

2020. febr. 15. 14:02
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Miért kompenzálnék én bármit?
2020. febr. 15. 15:47
 12/45 anonim ***** válasza:
81%

Bizonytalannak tűnsz aki erőt sugárzó nézetekből próbál erőt meriteni, mert ha oda tartozol akk te is erős vagy. Namost ezzel az a gond h túltolod, nekiállsz bizonygatni a hitrendszered jogalapját, a meggyőződéseidet.

Ettől baromi ellenségesnek tűnsz és jobban menekülnek tőled mint egy vastagtalpú mlm ügynöktől.

Nem kell bizonyitanod semmit, a saját lelki békéd találd meg és rendben leszel.

2020. febr. 15. 15:51
 13/45 anonim ***** válasza:
81%
Engem riasztana, amint kiderülne, biztos menekülnék
2020. febr. 15. 16:00
 14/45 anonim ***** válasza:
18%

1#?? Miről beszélsz? Sztem rossz kérdésre kattintottál.

A kommunizmus a legszebb eszme. Negyedik dimenzióban és felette, minden kommunistának mondható. Az emberiség nem alkalmas rá, és kb jézuson kívül senki se próbálta elhozni a földre.

Nem tudom mi a nemzeti kommunizmus. A kommunizmusban a nemzetség lényegtelen, mert a föld összes élőlényét akarja egyesíteni.

2020. febr. 15. 17:08
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Ehhh...igen, zavarna. Nem szeretem az önjelölt "naénmegmondom miavilágbajainakmegoldása" féle szélsőséges embereket.

Az értelmes ember ismérve a fanatizmus elkerülése, rosszallása, és a mérsékeltség.

2020. febr. 15. 17:14
 16/45 A kérdező kommentje:
Belinkeltem hogy mi. Hazafi, hagyományörző, nemzeti identítású, és minden nacionalista törekvés, és ezzel együtt valósítaná meg a kommunizmust. Tehát ez az igazi kommunizmus. Azt támogatja hogy legyenek nemzetek, de fogjanak össze segítsenek a bajban lévő nemzeteken, és mindenki őrizze a hagyományait. Egy fajta konnacionalizmus, de inkább nacionalista. A kommunizmus csak az emberek összefogását szeretné, és nem a nemzetek megszűnését. A legfőbb példa a régi törzsek élete azaz vannak törzsek (azaz ma nemzetek) de mindenki egyenlő benne, és közös célokért akár össze is tudnak fogni. Harmadikutas eszme ezért zsigerből elutasítja a jobb és baloldali megosztottságot.
2020. febr. 15. 17:18
 17/45 A kérdező kommentje:
NEM keverendő össze a sztálinizmussal, és a 21. századi neokommunista eszmékkel, mert mind a kettő ellen ellenállást tanúsít.
2020. febr. 15. 17:21
 18/45 A kérdező kommentje:
A legeslegfőbb összetevői a: nacionalizmus, szocializmus, kommunizmus, irredentizmus, közvetlen demokrácia, közvetlen cselekvés, antikapitalista és antiimperialista nihilizmus, a vallás válaszhatóvá tétele, anticionizmus.
2020. febr. 15. 17:25
 19/45 A kérdező kommentje:
Nem antiszemitizmus csak anticionizmus.
2020. febr. 15. 17:26
 20/45 anonim ***** válasza:
87%

Figy, ezek az eszmék külön külön is mind leszabályozzák a francba az egyént, és mi másban működnének jól, mint autoriter rezsimekben.

Az ilyen emberek maguk is hasonló jellegeket hordoznak. Ellentmondás nem tűrése, szabad gondolatok leszabályozása, mások feletti totális kontroll, tekintélyelv...

A francnak nem kell egy olyan pasi, aki mind nagyban mind kicsiben (saját élete) egy parancsrendszerben akar élni.

2020. febr. 15. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!