Lányok! Titeket zavarna ha egy fiú nemzeti kommunista?
Bizonytalannak tűnsz aki erőt sugárzó nézetekből próbál erőt meriteni, mert ha oda tartozol akk te is erős vagy. Namost ezzel az a gond h túltolod, nekiállsz bizonygatni a hitrendszered jogalapját, a meggyőződéseidet.
Ettől baromi ellenségesnek tűnsz és jobban menekülnek tőled mint egy vastagtalpú mlm ügynöktől.
Nem kell bizonyitanod semmit, a saját lelki békéd találd meg és rendben leszel.
1#?? Miről beszélsz? Sztem rossz kérdésre kattintottál.
A kommunizmus a legszebb eszme. Negyedik dimenzióban és felette, minden kommunistának mondható. Az emberiség nem alkalmas rá, és kb jézuson kívül senki se próbálta elhozni a földre.
Nem tudom mi a nemzeti kommunizmus. A kommunizmusban a nemzetség lényegtelen, mert a föld összes élőlényét akarja egyesíteni.
Ehhh...igen, zavarna. Nem szeretem az önjelölt "naénmegmondom miavilágbajainakmegoldása" féle szélsőséges embereket.
Az értelmes ember ismérve a fanatizmus elkerülése, rosszallása, és a mérsékeltség.
Figy, ezek az eszmék külön külön is mind leszabályozzák a francba az egyént, és mi másban működnének jól, mint autoriter rezsimekben.
Az ilyen emberek maguk is hasonló jellegeket hordoznak. Ellentmondás nem tűrése, szabad gondolatok leszabályozása, mások feletti totális kontroll, tekintélyelv...
A francnak nem kell egy olyan pasi, aki mind nagyban mind kicsiben (saját élete) egy parancsrendszerben akar élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!