Ha valaki beleborzol belesimogat a hajamba köszönésnél az akar tőlem valamit?
figyi, én meleg vagyok. sose ismerkedtem más melegekkel, viszont előfordult, hogy hetero sráchoz vonzódtam, vagy beleszerettem...
ilyen én nem mertem volna csinálni, de tény, hogy vágytam a fizikai kontaktusra. általában ez abban kimerült, hogy kézfogást kezdeményeztem, ha találkoztunk.
olyan volt a maximum, hogy pl. ült a széken, és mögötte álltam, és rátettem a vállára a kezemet. de azonnal lehet érezni ilyenkor a másik fél testbeszédéből, hogy neki ez zavaró-e vagy sem, és nyilván, ha zavaró, akkor nem teszed.
de ugyanakkor láttam már hetero férfiakat puszilkodni, picsi-pacsizni, ölelkezni és ilyen jelleggel hülyülni, minden gátlás nélkül - éppen azért, mert nem kérdés, hogy ez csak haverság
olyan dolgokat csinálni, amit lánnyal tuti, hogy spontán módon nem mernének, és amit én sem mernék fiúval, mert félreérthető
tehát ez igy önmagában szerintem semmit nem jelent, és ennyin még kár fennakadnod
amúgy mi is emberek vagyunk, nem kell ilyen szinten irtózni tőlünk
amúgy Ti csak azt a részét érzékelitek, hogy nektek az ilyesmi zavarba ejtő, de hidd el, a másik "oldalon" is rohadt sz@r ám az ilyesmi...
a te kinod tizede az övének, ha esetleg tényleg érdekled őt
"a te kinod tizede az övének, ha esetleg tényleg érdekled őt"
Más kínjára én ugyanúgy magasból szarok, ahogy más is magasból szarik az én kínomra. Evidens.
Nem kérdező, nem evidens. Normális, jó akaratú, empatikus embereknek nem az.
Baj, ha neked az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!