Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szolid leopárdmitás ruhazat...

Szolid leopárdmitás ruhazat vonzobb a ffiaknak mint pl egy fekete? Képek

Figyelt kérdés

Szolid leopard:

[link]

[link]

[link]

Fekete öltözési stilus amikkel hasonlitanàm:

[link]

A leopard minta az nem öreges?

2020. febr. 14. 11:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%
A leopard minta orok divat. Bejovos.
2020. febr. 14. 12:06
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A leopard az sok mindentol fugg. Ruha szabasa, anyaga, szine, nekem pl az elso nagyon tetszik, a masodik kozonsegesebb es oregesebb.
2020. febr. 14. 12:12
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, tudom hogy ferfiak velemenyere vagy kivancsi, de szerintem a leopardminta egy olyan dolog, hogy van akinek jol all, masokon pedig kozonseges hatast kelt. Pl a linkelt kepeken a nok kozonsegesnek tunnek tole.

De van olyan ismerosom aki pl csak kiegeszitokkent hord leopardos dolgokat, pl egy taska, sal, harisnya es jol kombinalja az oltozeket igy jol nez ki. Illetve egyszer talalkoztam egy novel, aki pedig full leopardba nyomta, egy idos, 50-60-as no lehetett, de gyakorlatilag tenyleg minden leopardmintas volt rajta, a cipotol kezdve a sapkaig xD Nem mondom, hogy ez jol nez ki, de rajta jol allt mert az egesz stilusa ugy ahogy van illett a szemelyisegehez es egyszeruen mindent imadott ami ilyen mintas.

De alapvetoen szerintem mersekelten nez csak ki jol, pl egy ilyen egyberuha annyira nem.

Viszont a ferfiaknak meg altalaban szinte mindegy, mit hordasz, leopardmintas vagy fekete, ha tetszik nekik az alakod meg az arcod, akkor nem ez fogja befolyasolni oket.

2020. febr. 14. 12:20
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

Most újra divat. Az első képen lévő ruha kimondottan jól néz ki. Lányomnak is van hasonló. Egyáltalán nem öreges, fiatal lányokon jól mutat.

Nekem volt két leopárdmintás felsőm nagyon jó anyagból. Az egyik hosszított fazonú, a másik háromnegyedes ujjú szűk póló. Farmerral jól nézett ki. Hát hogy is mondjam, rongyosra hordtam, nagyon szerettem őket. Kényelmes is volt és jól is nézett ki. A sajátodat nem tudod linkelni, amit kaptál? Egyáltalán nem öreges.

2020. febr. 14. 12:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként az a véleményem, hogy a leopárdminta jól áll a, leopárdnak és pont. Leopárdon kívül én eddig főleg romákon, ribiken, valamint prostituáltakon láttam. Részemről kizáró ok ismerkedésnél. A fekete ruhák általában bejönnek, ez viszont amit linkeltél undorító.

30 F

2020. febr. 14. 12:33
 16/22 anonim ***** válasza:
28%
Ja, és egyáltalán nem volt ringyós. Még a nők is megdicsérték. Abban igaza van az előttem válaszolóknak, hogy nem mindenkinek áll jól. Ha valaki egyébként is kihívóan öltözködik, vastagon kimázolva járkál, az lehet visszataszító.
2020. febr. 14. 12:34
 17/22 anonim ***** válasza:
90%

Milyen a nem szolid leopárd minta?

Egyébként nem öreges, inkább cigányos, primitív.

De a piros körrel a hátán az a fekete sem túl kifinomult

2020. febr. 14. 12:41
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
Al bundynak tetszene a leopárdminta,a feleségén is mindíg olyan volt,ami már a 70-80-as években is kiment a divatból.
2020. febr. 14. 12:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a leopárd minta csak kiegészítõként, vagy konzervatív stílusban viselhetõ, pl

[link]

[link]

Ezek a nagy egész testes darabok elég közönségesek.

2020. febr. 14. 13:21
 20/22 A kérdező kommentje:

Ilyesmit kaptam csak apromintàsat

Faces link:

[link]

[link]

Szerintem levágom hogy ne ruha legyen mert nem illik össze semmilyen nadraggal.

Enyemnek szükebb az alja hasonloan ahhoz amit most utoljara linkeltem

2020. febr. 14. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!