Emiatt lehet jogi bajom, vagy valami az ügyből?
Előtörténet:
Még pár hónapja voltam kocsmázni, vagyis nem kimondottan kocsmázni, inkább csak inni-beszélgetni egy -amúgy helyi - "fontos" emberrel. Ittunk pár sört, majd otthagyott.
Na most akkoriban volt egy rejtélyes betegem, ami egyfajta rohamot, eszméletvesztést okoz. Az emberke otthagyott, én maradtam.
És elkapott ez az izé. A gyökér tulajdonosok meg azt hitték, hogy részeg vagyok, és kidobtak, elvették az irataim is. Tehát jól megaláztak.
Ez a része (jogi út nélkül) el lett intézve, de kutyául bántak velem.
Na most pár napja bementem, és jópofiztam kicsit, aztán kitaláltam, hogy a legdrágább sörökből hozok el, annak az illetőnek a számlájára aki otthagyott, majd később nem állt ki értem. + Ugye a tulajt hülyére vettem.
3 darab nagyon drága kézműves sörről van szó.
Arra sem emlékszel, hogy hogy jutottál haza, mert eszméletlen voltál. De arra, hogy elvették az irataid (miafåsz?) és hogy megaláztak, arra igen?
Nem tudom vállveregetést vártál-e, amiért néhány párezer forintos "méregdrága" sörrel megkárosítottad a tulajt és a másik csávót, én inkább elég gyerekes és pitiáner, szánalmas bosszúnak tartom.
Megjártam pár kocsmát, de eszméletvesztésnél senkit nem dobnak ki a hidegbe, hanem ha nem tud magáról az illető (értsd elájult, nem reagál, nem tud felkelni stb), akkor mentőt hívnak.
Kidobni maximum akkor szoktak valakit, ha zaklat másokat, rombol és úgy viselkedik, mint egy állat.
Rendben, akkor kitalálom.
A fickó magatartását meg leírtam, egyáltalán nem ártatlan.
És igen, eszméletvesztett volntam. Foszlányok vannak. Arra emlékszek tisztán, hogy etten megfognak és kidobnak a földre, valamint elveszik az irataim.
Szóval ezt ne gyereket.
Nem magyarázkodom. Ez mind 1gy történt.
És lehet, hogy minden kocsmában az asztalra dőlnek az emberek, de rohammal nem b@sszák ki, kirabolva az irataim.
Örüljenek neki, hogy pár sörrel megúszták. Ám ha problémázni fognak, akkor ebből bizony jogi út is lesz.
Mert ezt kifelejtettem, hogy utána a város közepén feküdtem eszméletlenül. Egy nő hívott nekem segítséget. Csahát ez iratok nélkül nehéz volt.
A tulaj meg beismerte, hogy "visszatartották" az irataim.
Ebből én mindenképpen jól jövök ki, ha problémáznak.
Egyébként már bánom, hogy nem tettem feljelentést, de úgy voltam vele, hogy feljelentéssel, feljelentés nélkül is nyomoroncok.
Nem vagy okos, szóval ne erőltesd! Tereld jogi útra, ha eljut a bíróságra (kétlem), akkor majd megmondod a bírónak, hogy kivágtak a kocsmából, mert rosszul lettél, ezalatt meg kizsebeltek, de aztán visszaadták a papírjaidat.
A mentő nem szokott kérni személyit vagy lakcímkártyát, csak bevisz ha kihívják.
Katyvasz az egész, szerintem a negyedére nem emlékszel annak ami történt vagy rosszat álmodtál közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!