Miért állnak így az emberek a gazdagokhoz?
Figyelt kérdés
Különösen itthon Magyarországon érzem ezt, hogy aki gazdag az csakis gazember lehet, miközben persze sok pénzt ők is akarnak. Nem igazán értem ezt az ellentmondást, ha valaki vágyik a pénzre, miért azzal nyugtatja magát, hogy akinek van az csakis gazember lehet? Nem vagyok gazdag, de szeretnék az lenni, így beszélgetek gazdagokkal, és soha nem találkoztam gazemberrel köztük, rengeteget segítettek, nagyvonalúak...Azt gondolom ilyen tulajdonságok miatt lehetnek most gazdagok, meg persze hogy mertek kockáztatni.2020. febr. 10. 21:06
21/21 anonim válasza:
Van, amikor van rá ok, tény. Sajnos azonban azokra is ráhúzzák, akik jól kerestek, majd spóroltak és befektettek, mindent legálisan. Esetleg örököltek szintén legálisan.
Ez egyfajta önnyugtatás. A szegények nagy része is gazdag akar lenni. Vajon ki veszi meg azt a rengeteg lottószelvényt, tippmixet meg miegymást? Miért veszik meg, ha szegények akarnak maradni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!