Teljesen normális az a férfi, aki 31 éves létére a linkelt alvóruhában alszik?
2020. febr. 10. 20:26
21/33 anonim válasza:
"Mert ez nem illik bele egy 31 éves férfi viselkedésébe. Engem pedig ez nagyon frusztrált mert én nem ilyen körökben mozgok, fontos szellemi munkát végzek."
Hja!
Pl. itt a gyakorin.
Azóta rajtad röhög az egész család...
22/33 anonim válasza:
Mondjuk abban igaza van, hogy a fétiseket legalább addig illene hanyagolni, amíg vendég van nála. De egy pizsamán így kiakadni, hát az elég durva.
23/33 anonim válasza:
Azért vab aki megnyitotta a linket?
Ez nem egy normális felnőtt pizsama,hanem egy bebujos kismacis kezeslabas kifejezetten gyerekeknek tervezve... hát én is furán néznék olyan felnőttre aki ilyet visel
25/33 anonim válasza:
Te neked foggalmad sincs hogy magas intellektuellek mennyire furak tudnak lenni... magas szellemi munkat vegzel. Naes?! Te egy lizsamabol itelsz es a baratod mindeddig elvileg szellemileg oke volt, de miota meglattad a pizsamajat, azota hirtelen nem eleg ertelmes neked? Hagyjuk mar ezt. Egy gagyi troll vagy te is...
26/33 anonim válasza:
Viccesnek találnám, de ki nem akadnék rajta.
27/33 anonim válasza:
nem ilyen volt a cowboyokon a filmekben? csak egyszínű
28/33 anonim válasza:
Ez egy fétis, de engem nem zavar, mert nem alszom együtt veled. Azt veszel fel amit akarsz alváshoz.
29/33 anonim válasza:
Szerintem húzd ki a karót a seggedből, kérdező. Én is fontos szellemi munkát végzek, mégse frusztrál az, hogy más miben szeret aludni.
30/33 anonim válasza:
"Kérdező, én még bele is rúgtam volna."
Te belerúgsz valakibe a pizsamája miatt? Te és a kérdező is elmebetegek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!