Miért alacsonyak a hajléktalanok?
"Nem, abban az esetben automatikusan felkeresné a helyi polgármester egy ajándék ingatlannal és munkaszerződéssel."
Úgy értettem, hogy onnantól nyilván a csöves hierarchia tetejére kerülne, és nem tudnák megverni. Illetve kéregetés közben se kerülnék ki úgy mint egy kutyát, mert túl nagy. És mint ahogy a lefelé csúszás is egy örvény, úgy talán lehet felfelé is csúszni. Vagy nemtoom.
Dolgoztam érettségi után gyárba 1 évet, és kb ha valaki alacsony volt, vékony, és félős, azt szanaszét szivatták, meg kibeszélték ott ahol tudták. De a főnökök előtt meg szinte hajlongtak. Vagy ha valaki magasabb volt, vagy erősebb, akkor szintén békén hagyták, akár mit csinált.
És ugye régen volt olyan, hogy kötelező katonaság, meg ugye a kommunizmusban telehúzták, az országot gyárakkal, tehát minden csóró ilyen helyekre tömörült. És ott kiszelektálták, a gyengéket, akik elhitték, hogy szrabbak mint mások, ezért isznak.
Nekem is volt gondom ezzel régen, mert későn érő voltam, és ált iskolában sokkal kisebb voltam mint a többiek. Nem vertek, vagy ilyesmi, csak úgy haverilag cseszegettek a magasságom miatt. kb 160 centi voltam 14 évesen.
Nem tudom, h ezt kutatták e valaha, de ha én szociológus lennék, biztos h sorban állnék támogatásért, hogy a végére járjak ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!