Hogyan lehet kivaltani a masikbol hogy ne utánozzon?
Ruha smink stilus, de a legkisebb aprosag is pl 300 ft os szajfeny bizsu -fülbevalo stb.
Alapvetöen sajat stilusom van, vagy kitalàlok ujitast, vagy csak gyors feldobok magamra egy egyszerü de szépet,vagy csak kiprobalok pl müpiercinget vagy hennatetkot vagy müszempillat pàr hétre, erre a bnök masnap rohannak a boltba hogy olyan nekik is kell, aztan a baratom elött illegetik magukat mintha valami sajat szépségek lennének visszajelzésekért "pillogva", közben meg csak copyk rolam.
De a baratom ugy a ffiak 2 bites agyàval csak annyit lat, hü ez is de jo csaj. Pedig örülhetne hogy pont ö jàr az "eredetivel". Es küldi is a jeleket vissza hogy bedölt a "copynak".a bnöim bezsebelik az en baratomtol a bokokat az en stilusommal.
Valahol olyan erzes, mintha velem versenyeznenek, nehogymar en nezzek ki jobban, a szemükben a csunya lany. Meg mintha lelopkodnak rolam mindenem ami ÉN vagyok. Amitöl önmagamnak erzem magam. Pl ha vkinek lenne a parjatol kapott karkötöje ami illusztralja a szerelmèt, tiszta hülyén néz ki hogy bnöim is detto ugyanazt/hasonlot megveszik. Csak probalom valahogy èrzékeltetni, hogy mi bajom ezzel.
Egy ideig ügyeltem arra hogy velük naturista stilusban talalkozom lenött mosatlan hajjal smink nelkül kinyult göncökben, de nem megy mert multkor pl a körömlakk veletlen rajtam maradt. Masnap màr meg is vette
25-27 a korosztaly!
12.
Eddig egyetlen baratom leszamitva mindegyik bedöl annak ha egy nö kelleti neki magàt.
Pont nem vagyok bekepzelt. Olyan mintha kihasznalnanak. Nehogymar neked legyen olyan karkötöd ami nekem nincs alapon. Nehogymar a csunya lany barmiben is különb legyen.nehogymar te szoknyaban legyel es te legyel a vonzobb mint en nadragban, felveszek en rövidebbet(ha megyünk valahova). Nehogymar csak neked legyen akarmid ki vagy te.
*ha egy msik nö kelleti magat
A nök meg altalaban folyamat "versenyben"vannak, nah siman megkapnam a bartod ha akarnam he he
Azert mert utanoznak es ez engem zavar?
Arra mit lehet mondani aki a masikat minösiti es ennel többet nem tud? Lehordani a legkönnyebb a masikat ahhoz nem kell ész. Mit is vàrtam innen.
Egyrészt tényleg egy gyökér vagy...
Hogy beszélsz itt másokkal? Ha tényleg ennyi idős vagy akkor nőjjél már fel..
Arra nem gondoltál h ne barátkozz akkor velük? Miérz van neked rájuk szükséged? Mert valamiért csak keresed te is a társaságukat. Ezen kellene elgondolkozni.
Ha azért vagy velük mert fosol h nem lesznek barátaid és inkább vagy ilyenekkel akik idegesítenek meg rámennek a palidra akkor meg ne csodálkozz meg ne rinyálj.
Egyrészt én megmondanám a csajoknak, hogy ne flörtöljenek a pasiddal mert zavar. Kettő a pasimnak is mondanánam... Ezeket te már megtetted? Miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!