Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti meg szoktátok nézni, a...

Ti meg szoktátok nézni, a válaszaitokat hány %-ra értékelték?

Figyelt kérdés
Ugyanitt mindenki csak zöld kezet nyomjon, legyen ez egy pozitív sarok. :D
2020. febr. 6. 20:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg szoktam nézni, aztán bosszankodok kicsit magamba,, ha lepontoznak, pedig (többnyire) hasznos /értelmes válaszokat írok.
2020. febr. 7. 22:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Párnaponta megnézem. Aztán meg elfelejtem :D de mindog jól esik, mikor egy válaszba beleteszem szívem lelkem, és magas százalékos. Ha meg le vagyok pontozva, akkor végiggondolom, hogy lehet fhaszságot írtam és ha arra jutok, hogy igen ez egy fhaszság akkor megértem, de ha továbbra se értem miért vagyok lehúzva akkor meg egy sheggfej mosollyal kinevetem magamban, hogy csak ennyi öröme van az életbe, hogy értelmes hozzászólást lepontoz, meg nem tud gondolkozni mert egybites. 😈 Igen gonosz vagyok
2020. febr. 8. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!