Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nárcisztikus férfival,...

Egy nárcisztikus férfival, hogyan beszéljek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nagyon régen, megismertem neten valakit,akit azóta sem tudtam elfelejteni igazán, de már akkoriban voltak jelei nárcisztikus jellemének. Sajnos ezáltal nemjutottunk semeddig, pedig azt hittem valamilyen érzelmet kiváltottam belőle.

Most újra felkeresném, de félek nem változott semmit.

Ti hogyan közelítenétek meg, ha írni szeretnétek neki? Célom, hogy beszéljünk kicsit a múltról. Nem számonkérést akarok, csak válaszokat, "miért dobott el,,?

2020. febr. 5. 17:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A nárcisztikus ember nem ilyen. Egy nárcisztikus a barátságokban és a párkapcsolatban nem egy társat keres, akit "imádhat", hanem egy társat, aki partnere az önimádatban, magyarán mindketten együtt imádják őt, és a másik fél nem kap semmit, hanem neki az a megtiszteltetés, (a nárcisztikus fél szerint) hogy imádhatja őt.

És akkor szokott megbicsaklani a dolog, amikor a normális fél szóvá teszi a hibáit.

2020. febr. 5. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!