Egy nárcisztikus férfival, hogyan beszéljek? (Többi lent)
Nagyon régen, megismertem neten valakit,akit azóta sem tudtam elfelejteni igazán, de már akkoriban voltak jelei nárcisztikus jellemének. Sajnos ezáltal nemjutottunk semeddig, pedig azt hittem valamilyen érzelmet kiváltottam belőle.
Most újra felkeresném, de félek nem változott semmit.
Ti hogyan közelítenétek meg, ha írni szeretnétek neki? Célom, hogy beszéljünk kicsit a múltról. Nem számonkérést akarok, csak válaszokat, "miért dobott el,,?
Annyira jó hogy ezt a nárcisztikus személyiségzavart minden sarki Manyika tudja diagnosztizálni :D
Amúgy nem nagoyn értem, ha szerinted az, akkor világos hogy ez rossz ötlet, mit is akarsz valójában? A figyelmét újra egy órára? Biztos hogy kell neked válasz arra amire nincs?
Félreértés ne essék. Nem volt önimádat! Sőt...inkább rossznak, gonosz emberként jellemezte magát, a vége felé mondta is, hogy jobb lenne, ha nem szeretném.
De addigra késő volt. Én igyekeztem az ellenkezőjét elhitetni vele. És szépen lassan elvette az érzelmeimet. Én így foglalnám össze.
Inkább egyfajta manipulációnak tudnám be ezt a bizonyos bűntudatot...ami valójában nincs is.
Önsajnálat. Csak az kell, hogy központban legyen, mint egy áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!