Pécsett, ill a PTE-n mennyire fogadják el a melegeket?
Általánosságban mennyire nyitott a város,
az egyetemi közösség? Vannak LMBT klubok?
Felvállalhatják melegségüket a hallgatók, anélkül, hogy negatív diszkrimináció érné őket?
Esküszöm valaki mondja már meg, hogy a melegek miért ilyen kényszeres figyelemfelhívási vágyakkal rendelkeznek :D
SENKIT nem érdekel a nemi beállítottságod, hidd el. Ez nem jelenti azt, hogy mindenki melegellenes vagy bármi, szimplán nem érdekli őket, hogy ki heteró vagy ki nem, mert tanulni járnak oda. Nem kell hangoztatni folyton, hogy azok vagytok. Ha meg nem hangoztatás a cél, akkor meg tök mindegy, hogy milyenek, valszeg nem lerí rólad, hogy langyi vagy.
Ez a te magánéleted, hogy kivel vagy, az ég világon senkinek semmi köze hozzá, így nyílván elmondani sem kell senkinek!
Én sem beszélek a kapcsolataimról/magánéletemről senkinek max. a családomnak szűk körben, pedig én heteró vagyok.
És szerintem ez a normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!