Közép, vagy dél olasz és spanyol lányokról vannak információitok? Milyenek, mint emberek és milyenek ismerkedés szempontjából? Minden tapasztalatnak hihetetlenül örülnék!
Első: nem így indították, ne csodálkozz ha emiatt máshogy bánnak veled az emberek.
Ez volt egy.
Kettő: ezért kérdem, ahol csak tudom, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak helyi lányokkal, hogy lássam (egyrészt milyenek belülről, másrészt) hajlandóak-e nyitni magyar férfiak felé. Ez (ha lesz sok válasz és nem trollkodás) megmutatja (a tapasztalatok leírása mellett), hogy mekkora a hajlandóság.
Persze hogy hajlandóak. Nehéz elképzelni, hogy több millió lányból egy sem jönne össze veled.
Csak a lányok miatt nem érdemes kimenni, olasz lányokkal bőven találkozhatsz amúgy Pesten is.
Flegma néhány itt gerinctelen módon válaszoló unatkozó trollkezdemény miatt vagyok néha. Néha. Rájuk vessetek.
Utolsó: köszönöm.
Csak több tapasztalatra vártam. Nem flegma stílusban válaszoló egyen unatkozását akartam olvasni.
Akinek van hát tapasztalata - írja már le! Köszi!
Sokat járok Olaszországba. Egészen mások az ottani lányok.
Amúgy tudsz olaszul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!