Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Közép, vagy dél olasz és...

Közép, vagy dél olasz és spanyol lányokról vannak információitok? Milyenek, mint emberek és milyenek ismerkedés szempontjából? Minden tapasztalatnak hihetetlenül örülnék!

Figyelt kérdés

2020. febr. 2. 15:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Első: nem így indították, ne csodálkozz ha emiatt máshogy bánnak veled az emberek.

Ez volt egy.

Kettő: ezért kérdem, ahol csak tudom, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak helyi lányokkal, hogy lássam (egyrészt milyenek belülről, másrészt) hajlandóak-e nyitni magyar férfiak felé. Ez (ha lesz sok válasz és nem trollkodás) megmutatja (a tapasztalatok leírása mellett), hogy mekkora a hajlandóság.

2020. febr. 2. 15:56
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem amúgy ha a magyaroknàl nincs sikered akkor ott mégkevesebb lesz. Meg elég flegma a stílus..de nekem mindegy
2020. febr. 2. 15:59
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

Persze hogy hajlandóak. Nehéz elképzelni, hogy több millió lányból egy sem jönne össze veled.

Csak a lányok miatt nem érdemes kimenni, olasz lányokkal bőven találkozhatsz amúgy Pesten is.

2020. febr. 2. 16:08
 14/15 A kérdező kommentje:

Flegma néhány itt gerinctelen módon válaszoló unatkozó trollkezdemény miatt vagyok néha. Néha. Rájuk vessetek.

Utolsó: köszönöm.

Csak több tapasztalatra vártam. Nem flegma stílusban válaszoló egyen unatkozását akartam olvasni.

Akinek van hát tapasztalata - írja már le! Köszi!

2020. febr. 2. 19:32
 15/15 anonim ***** válasza:
58%

Sokat járok Olaszországba. Egészen mások az ottani lányok.

Amúgy tudsz olaszul?

2020. febr. 2. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!