A barátnőm megbántott és nem is tud róla?
Én örülnék, ha egy jó barátnőm ugyanazt választaná, mint én. Legalább együtt csinálhatjuk, segíthetjük egymást. És legalább lesz valaki az új csoportban, akit jól ismerek. Nem is értem mi a problémád. Ez csak egy tantárgy, olyan, mint bármelyik másik. Gondolom mások is lesznek akik kínait tanulnak, rájuk nem haragszol?
Ha meg az zavar, hogy a tanárok kevernek, csináltass más frizurát, vagy valami. Én is ismertem ilyen mindig együtt lógó lányokat, hasonló ruhák, egyforma hajhossz, és mindkettő ugyanolyan színűre festette a haját. Na emiatt lehet keverni őket. Aki olyan felszínesen ismer, hogy a nevedet se tudja megjegyezni, azt se fogja megjegyezni, hogy te vagy aki kínaira jár. Nem is lesz a homlokodra írva.
ezért megbántva érezni magad...hát butaság,(bár ezt nem te döntöd el)
Én inkább örülnék,hogy nem egyedül vágok bele,van valaki akit ismerek.
vele együtt,fogsz új embereket megismerni,stb.
nem igazán van univerzális megoldás,mert az is lehet,hogy ő is besértődik...nem érdemes,sem hazudni:hogy mennyire örülsz.Sem látványosan durcizni amiért ő is ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!