Van itt olyan, aki az online játékok világát választotta a való élet helyett?
Tehát konkrétan élete nagy részét "ott" tölti"
Pl. Mmorpg játékok stb.
Miért jutottál erre a döntésre?
Én konkrétan az Aion nevű mmorpg-re fügtem rá elég komolyan még a játék fénykorában (6 éve kb). Ehhez nagyban hozzá járult egy szakítás is, amit nagyon nehezen tudtam feldolgozni, így az online világba menekültem. A srácot is a játékon keresztül ismertem meg, szóval azért nem olyan ördögiek ezek a jàtékok, vannak jó oldalaik is.
De tudom jól, hogy valóban függő voltam, lenyűgözött a színes játék, a napi szintű (monoton?) elfoglaltság, hogy új embereket ismerhetek meg a játékon keresztűl, hogy közös hobbynk van sok más emberrel, később meg ezzel próbàltam magam vigasztalni. Úgy elröppent az az év, mintha nem is lett volna. Nem nagyon mozdultan ki akkoriban, sulivalse tudtam rendesen haladni. Elég durva időszak volt.
Megfogadtam, hogy soha többet nem hagyom, hogy ennyire beszippantson egy játèk és erős fenntartásokkal kezelem az mmorpg-ket... Azóta már vettem egy jobb pc-t magamnak, de úgy érzem, kiválóan tudom kezelni a játék és a való élet közötti idő befektetést.
Most is vannak kedvenc játékaim, de tudatosan figyelek, hogy naponta mennyi órát szánok rá és hogy ne menjen a fontos dolgok rovására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!