Állandó átrendezési mániám/kényszerem van. Mire utalhat ez?
Kb 4 éve költöztünk egy új házba és amikor berendeztem a szobámat olyan elégedett voltam vele, de pár hónap múlva már "Meguntam" és átrendeztem. A polcok ide jönnek a tévé a helyükre, a ruhásszekrény meg az ablak mellé. Ilyenek..
És folyton ez van! Nemrém berendeztem megint, akkor annyira tetszett, hogy azt hittem, hogy NA! ez lesz a jó! De most máris unom. És megint át akarom rendezni, mert nem tetszik.
Nem putribútoraink vannak, modern ike-jysk keverék tehát nem egy két deszkából álló könyvespolcot képzelejtek el. Ami alapból ronda lenne...
Ez csak az új házban van így, a régiben ugye nagoyn sok helyen beépített bútor volt. Ott minden tökéletes volt valahogy, a szobámat sosem akartam átrendezni. MOndom, ott minden TÖKÉLETES volt. Úgy látszik, hogy ha az elejétől fogva én rendezem be, akkor van, hogy idő után nem tetszik.
Ez csak velem van így?
Én pont ezt csinálom, csak a házakkal, megunom őket, aztán passzolom is el.
Ahonnan indultam, sose fogok tudni oda visszaköltözni, azóta nem találom a helyem.
Bár valószíznű nem a házakkal van a gond, hanem magával az országgal.
Na meg magammal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!