Hogy hívnátok ezt az állapotot?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok. Egyszerűen nem vagyok boldog semmitől. Bármennyire is szeretnék az lenni nem megy. Egyre inkább észreveszem magamon, hogy akaratomon kívül megbantom az embereket. Utána amiatt is rosszul érzem magam. Otthon szépnek látom magam de amint kilepek az utcára elfogy minden önbizalmam. Van párom, szeret én is szeretem de felé sem vagyok érdeklődő. Lassan gyereket szeretnénk. Ez az egy éltet. Azon kívül semmi. Önbizalmam a béka feneke alatt. Jelenleg ha miliardjaim lennének és luxus villában élnék akkor is ugyanúgy érezném magam most.. Csak úgy vagyok.. Buliban sem tudok felszabadult lenni. Olyan mintha teljesen magamban lennék. Pedig régen nagyon nem ilyen voltam. Mindent vártam. Most meg semmit. Se nyaralást, semmit. Ürességet és elveszettseget érzek.2020. jan. 30. 21:35
1/4 A kérdező kommentje:
Ez kb 1 éve tart.
2020. jan. 30. 21:36
2/4 A kérdező kommentje:
1 év alatt egyszer sírtam. Régen naponta. Annyira bekovesedettnek érzem magam.
2020. jan. 30. 21:38
3/4 anonim válasza:
A kérdésre nem tudom a választ, biztos van rá szakszó. Azt viszont tudom, hogy nekem mi segített ilyen helyzetben. Arra keress rá, hogy hálanapló. Egy hónap után már javulni fog, és ha fél évig csinálod rendszeresen, akkor össze sem fogod tudni hasonlítani a mostani, meg az akkori éned
4/4 anonim válasza:
Én is így vagyok.
Általában a spleen vagy a nihilizmus szavakat használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!