Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti megmosolyogjátok, ha...

Ti megmosolyogjátok, ha valaki nem eredeti holmit visel?

Figyelt kérdés

Most nem a legigénytelenebb utánzatokra gondolok, és nem is lecsúszott arcokon, hanem egy jól szituált, normálisnak mondható férfin/nőn. Gondolok itt táskára, órára, egyéb ruhadarabokra.

Ha még megpróbál fel is vágni, akkor az egyértelműen undorító. Na de ha csak úgy hordja is?

2020. jan. 27. 19:20
1 2
 11/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem, de havalaki nem tudja megfizetni az eredetit, akkor az a termék nem neki való és nem ő a célközönség, és ezt el kell fogadni és fel kell tenni a kérdést: azért kell nekem az az óra, hogy valakinek tűnjek, vagy mert tudni akarom az időt.

Ha az idő kell, nem kamu olcsóbb órát kell venni.

Ha pedig valakinek akarunk tűnni, akkor legalább az iparjogvédelmi elvárásokat tartsuk be és ne vásároljunk kamu gagyi cuccot.

2020. jan. 27. 20:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát nyolcas, kösz így estére ajókedvet

:-D jó volt az összefoglalás is, de a végén a homofób fradis :-))

És tényleg ilyenek 😂😂

2020. jan. 27. 21:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#8. Remek! :-)

Ez a leírás se rossz...

[link]

2020. jan. 27. 22:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem tudom megkülönbözteti az eredetit a gagyitól.
2020. jan. 27. 22:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ciki. Ha már nincs pénzem az eredetire, akkor olyan márkát veszek amit meg tudok engedni magamnak.
2020. jan. 28. 09:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Alapvetően fontos számomra a divat, a márka, sokat vásárolok de próbálom mértékkel. Pl. nem veszek meg egy 40 ezres cipőt csak mert hú de jól néz ki. A márkás dolgokból a jobb anyagúakat keresem, a bevált márkákat, viszont vannak olyan ruháim amiket egy nyaraláson vettem pl. bazárban. Van egy kolleganőm, aki rendszeresen piacon vásárol és a nyáron nem láttam rajta kétszer ugyanazt a ruhát. Nagyon jó érzékkel válogat nem márkás cuccokat. Szerintem ezzel semmi baj nincs.

Ismerek olyat, aki vesz 2 fillérért valamit és az orrod alá tolja, hogy nézd ez valami több százezres mutatvány. Nem foglalkozom vele.

Szerintem ha az embernek van valamije, akkor hidegen hagyja ha mások felvágnak, mert kiegyensúlyozott. Aki dicsekszik annak adni kell, aki sír attól kell elvenni.

2020. szept. 2. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!