Más is érzi úgy néha, hogy ő a legszerencsétlenebb a világon?
Figyelt kérdés
Már napok óta magam alatt vagyok. Munkát nem találok, előtte is mindig csak határozott ideig találtam. Mostmár van egy ovis kisfiam így alkalmazkodni kell az óvodai nyitvatartáshoz így még nehezebb. Párkapcsolatom se jó, egyre többet veszekedünk. Híztam 10 kilót ami nagyon zavar és diétázok egy hónapja de gyakran vagyok éhes, feszült. Ezek a fő bajaim plussz minden kis apróságban is egy szerencsétlen vagyok pl. csináltattam szemüveget ami persze nem lett jó és mehetek megint vissza stb. Semmi se sikerül, teljesen kivagyok idegileg. Rengetegszer vagyok beteg is mert elkapom a kisfiamtól, 2 hetente járunk orvoshoz. Fejem is nagyon gyakran fáj, szinte naponta. Gondolom stressz miatt. Úgy érzem nem bírom tovább, egyedül a kisfiam tartja bennem a lelket, hogy neki még szüksége van rám. Hogyan lábalhatnék ki ebből?2020. jan. 27. 12:00
11/11 A kérdező kommentje:
1 hónapja voltam vérvételen és minden rendben. C vitamint is szedek nyár vége óta. Lehet magnéziumot is elkezdek szedni.
Olyan kilátástalannak látom az egész életem és egyre rosszabb. Segítenek nagyszülők, de attól a munka gond nem oldódik meg
2020. jan. 27. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!