Szerintetek miért vannak itt olyan emberek akik azon élveszkednek ha a helyesírásomba belekötnek vagy lehülyéznek?
Sajnálom, de nem tudom visszafogni magamat most :D
"élveszkednek" -----> élveZkednek
Élvezni az alap szó, ezt ragozod.
Amúgy meg általában csak helyesírás miatt nem mondják senkire se hogy bold. A bolond, meg a helyesen írni nem tudó az két külön dolog.
Attól hogy valaki LY-vel írja a muszáj szót, vagy a "látszik"-ot lácciknak írja, attól még mondhat értelmeset (bár aki értelmeseket tud hozzászólni, jellemzően képes helyesen írni)
Ha valaki azt mondja rád, hogy bolond, az inkább amiatt van első sorban amit írsz, és nem amiatt ahogy írod.
bold -----> bolond
valahogy kimaradt két betű.
Milyen temaju topikokat nyitsz altalaban ?
Rossz helyesirassal is tesznek fel resztvevok olyan temat , amit "mashol nem mernenek" feltenni .
Olyan feltett cucc pl hogy miert harisnyat tesz a fejere a rablo , az ovis gyerek kerdese = LOPJA AZ IDE BENEZO SEGITENI AKARO FELNOTT IDEJET .
Nem , nem "élveszkedés" /élveZkedés/ rossz helyesirassal megfogalmazott buta kerdest olvasni/megvalaszolni , hanem bosszusag az elcsepelt ido miatt .
Tegyük hozzá: A szíve mélyén az itt válaszolgatók 99%-a tudja hogy csak b##sza a saját életidejét itt.
El kell ismerni, addiktív a maga módján ez az oldal is.
Akkor meg nem tudom.
Van hogy néha én is (más is) belefut itt beszólogató hülyékbe, akik elfelejtették bevenni a reggeli gyógyszer adagjukat.
Pl tudomány kategóriában is van egy-két járóbeteg, akitől inkább el kéne venni a nethozzáférést, mert jóformán már a gyűlöletbeszéd határát súrolják néha.
Aztán vagy lehet őket töröltetni vagy nem.
Maganyos emberek jonnek ide es mas forumokra beszelgetni... A tobbseg joindulatu : kerdez , felel , problemat old meg .
A kukac , ami szetrugja ezt a kis onkentes segito "tarsadalmat" , az a troll jelenseg .
Ez a topik , -"megoszto nyitas=itt jok es rosszak vannak s az a jo , aki az en buksimat simogatja"- szerintem a trollkodas kategoria
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!