Fiúk! Karóra, vagy egy hajgumi a szebb, ha egy lány kezén van?
Figyelt kérdés
Karóra áll jobban egy lányon (ami úgymond kiöltözöttebb, igényesebb hatás) vagy egy hajgumi (ami úgymond ilyen aranyos, otthoni)? Amúgy nem tudom én se mi ez a kérdés😂😂❤️2020. jan. 26. 16:52
11/17 A kérdező kommentje:
5ös: Bilincs awww de adnám
Többiek: Azért tettem fel ezt a kérdést, mert instan csomó lányon rajta van egy hajgumi, es nem tudtam hogy most ez mi xd de én maradok a karóránál, amit nagyon szeretek :3
2020. jan. 26. 18:55
12/17 anonim válasza:
Az valószínű azért van rajtuk hogy bármikor össze tudják fogni a hajukat ha kedvük tartja. (pl szelfi után 🙂) Kéznél van és nem hagyod el ha a kezeden van.
15/17 anonim válasza:
Karóra és hajgumi is van a kezemen, nem zárják ki egymást:) És mindkettő hasznos :D
16/17 anonim válasza:
Nekem a bal kezemen óra van, a jobb kezemen pedig hajgumi :D sose tudhatom mikor van szükség rá, hogy összefogjam a hajam
17/17 anonim válasza:
Kifejezetten szeretem a hajgumit, így természetesen erre szavaznék. Ugyanakkor szerintem ne karon hordja az ember lánya, hanem a hajában. Egy igényesen kimunkált lófaroknál ugyanis kevés dolog tud szebb lenni. Persze függ attól is a dolog, hogy milyen hajgumiról van szó. Befőttes/vékonyak nem igazán esztétikusak. A "fodros" viszont gyönyörű. :)
Erről van szó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!