Szerintetek a drága ruhákban megjelenő emberek segítenek a munkásosztályon?
Az egyedi tervezésű, egyszer viselt ruhákra gondolok, amiket megnyitóra, gálára meg fotózkodós puccos helyekre terveznek.
Szerintetek ezzel segítenek valakin? Egy tervezőt reklámoznak? A márkanevet erősítik? Jut ebből a varrósoron álló munkásoknak?
Azért érdekel, mert mindig leírják mennyi egy ilyen ruha, de újabban arról szólnak a hírek, hogy egyszerű, mindenki számára elerhető göncökben is megjelennek, és az jó valamiért.
Most akkor mivel járulnak hozzá jobban mások megsegítéséhez?
Van haszna az egyszer viselt többmillás ruháknak?
"mivel tesznek jobbat, ha az átlag márkát reklámozzák vagy ha a megfizrthetetlent"
Már többen megválaszoltuk! Egyikkel se segítenek senkin. Egyszerűen ha gazdag vagy azt veszel fel amit akarsz. Ha ahhoz van kedved olcsóbbat (lehet hogy ezért is kap pénzt, bár nem tudhatom biztosra), ha ahhoz van kedved egy tervező drága ruháját. Nem tartozol senkinek magyarázattal. Miért lenne amúgy jobb egy olcsóbb ruha? Amúgy meg nem az én péztárcámból veszik ki a pénzt. Nem igazán érdekel kinek mennyibe került a ruhája.
Nem vágjátok, hogy nem a kis gondolataitok érdekelnek, és nem is kértem számon senkit azért, hogy mit vesz fel mennyiért.
Azt gondoltam valakinek van erre valódi rálátása, mondjuk textil/divatszakon végzett, van valami köze a marketinghez, ismer pályakezdő tervezőket, vagy akármi, mert ahhoz ettől nagyon messze kell állni annak, aki azt gondolja egy-egy márka felvonultatása szívjóságból történik. Ehhez enyhén szólva naívnak kell lenni. Csak hát én ezen túl kérdeztem (és ettől kezdve nagyon-nagyon bonyolult lehetett), hogy mindemellett van-e bármi támogató/teremtő jellege a dolognak.
Az sajnos kevés, hogy szerintetek nincs, mert a gazdagok és a cégvezetők is pénzéhes rossz emberek. És ha így is lenne, a mi cégünknél is szeretik eltenni a nagy zsét, ettől még jár az osztalék. Oké, hogy kapitalizmus van, de piacgazdaság is meg marketinstratégia is...
Ettől függetlenül a #4 választ elfogadtam, mert az legalább a kérdésre irányult. A többinek semmilyen irányból nem sikerült értelmeznie. Azon vergődtek, hogy "de mé kéne a lecsúszott népet támogatni" holott a kérdésnek köze nincs ehhez, meg ahhoz se hogy téged személy szerint érdekelnek-e a ruhák meg az áraik. Nem minden kérdés rólatok szól, csak hozzátok is. De gondolom ezt a különbséget sem fogjátok könnyen bedolgozni magatokba.
Feltettél egy kérdést és mi válaszolunk. Ha nem tetszik a válaszunk nem baj, de nem kell tahó módon válaszolni. Már majdnem megkérdeztem hány éves vagy, mert úgy tűnt mint egy elkényesztetett sértődött kisgyerek vagy aki toporzékol ha nem úgy megy valami ahogy ő akarja 🙂
"Az sajnos kevés, hogy szerintetek nincs, mert a gazdagok és a cégvezetők is pénzéhes rossz emberek"
Ezt senki sem mondta.
Ha pedig hozzáértők válaszát vártad miért nem azt írtad ki? Amúgyis rossz kategóriába írtál. Persze jogod van hozzá, de a Divat kategoriában nagyobb eséllyel találtál volna ilyen embereket.
Nem. Ez a kérdés emberi tulajdonságokra irányul, ezért ez a kategória.
Semmi bajom nem volt azzal, aki a kérdésre válaszolt, pl. #4.
Ha valamire semmilyen rálátása nincs valakinek, és még csak nem is a kérdésre válaszol, visszakérdez hülyeségeket, azt nem tudom mire értékelni.
Ez a kérdés nem arról szól, hogy ki mit szeretne elmesélni a témához kapcsolódóan. Nem asszociációs játék, ahol mindenki mondhatja ami éppen beötlik a kis tekervényeibe. Ettől még szakmán kívüli emberek véleménye is érdekelt volna, még a #7-re is visszakérdeztem, csak legalább olyan legyen aki feldolgozta a kérdést.
Érted? Nem az a baj, hogy válasz van! Az a baj, hogy k e t t ő d a r a b olyan válasz jött, ami a kérdésre érkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!