Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az igénytelenséget miért...

Az igénytelenséget miért tartják sokan férfiasnak?

Figyelt kérdés

Vannak férfiak, akik szerint az igénytelenség férfias.

Például, nem fürdeni, hajat zsírosan hagyni.

Aztán szakállat ápolatlanul hagyni.....stb

Azt meg, hogy nem borotválja a hónaljszőrét és ujjatlan pólóból kilóg a centis bunda arról meg ne is beszéljünk.

Egyetemre járó emberekről van szó, főleg informatika szakon találkoztam ilyenekkel.

Nem tudom hova tenni.

De, egyébként nem csak az informatikusok között jellemző ,hanem az idősebbek is mondják, hogy a mindennapos fürdés piperkőc, amerikai nők csinálják csak....stb

2020. jan. 24. 09:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Egy kis érdekesség:

[link]

2020. jan. 24. 10:29
 12/26 anonim ***** válasza:
20%

Vannak emberek, kik igénytelenek és csodálkoznak dolgokon...

Aki önmagával szemben nem igényes, saját magát se tiszteli s ápolja.

Nagyon sokat elmond az emberről.

Pl ápolt kéz.

Van férfi ismerősöm, aki durva kétkezű munkát végez, de oda figyel kezeire is.

Vastagabb bőrt visszább csiszolja, krémezi rendszeresen és meglepően puha kezei vannak (ellentétbe haverjának durva , száraz, érdes).

Kérdeztem:

-nem tartod bu$$snak, mint a legtöbb faszi?

Mondta hogy nem. Miért? Válasza:

Ha vevővel, üzlet társsal fogok kezet látja, hogy nemcsak munkámra figyelek s vagyok precíz, hanem magammal szemben is.

Egy kicsit személyesebb indoka:

Van egy gyönyörű feleségem, nem lenne kellemes neki ha végig simításkor érdes, igénytelen kézzel tenném.

Nemhogy a nőiességénél kényeztetéskor ...

S igazat adok neki, végre valaki aki rajtam kívül is gondol erre és pasiként.

Az igényes megjelenés nem csak rólunk szól.

Kedves kommentelő, van motoros ismerősöm, akivel el szoktam menni nyaranként.

Sok megoldás van a testünk tisztítására:

-nyilvános zuhanyzók pl nyáron szabad strandon,

- szálláson

- de képzeld : 2-3 liter vízzel is le lehet mosakodni a szabadban, vizet mindenhol kapsz boltban is.

- mezei fürdés se rossz a hegyen a telihold fényében

S ha rám néznél, meg nem mondanád rólam, hogy szeretem az ilyen pillanatokat is.

+Imádom a vizet, szeretek fürdőzni.

Ha valaki nem is borotválkozik legalább nyírja rövidebbre.

A szőr rengeteg szagot , bacit felfog!

A 2-3mm-es is , nemhogy a nagyobb.

Van egy nagy szakállú barátunk, sokan azt hiszik igénytelen a srác ...

Francokat. Mindenhol máshol szedi a szőrt, az arcán lévőt pedig nyiratja és ápolja.

Több kenceficéje van a szakállára, mint nekem a testápoló készletem.

Szakáll olaj, balzsam, sampon...stb

Más szakálla nagyon durva, olykor valakinek szaga is volt, de az övé elképesztően puha s jó illatú.

Anyám is meglepődött, amikor először puszit adtak egymásnak.

Azok az emberek hajlamosabbak hanyagolni magukat, akiknek:

Lelki gondjaik vannak

Nem elégedettek önmagukkal/életükkel

Nem nagyon érintkeznek emberekkel

4fal közt vannak vagy olyan munkakörben dolgoznak, ahol kevesen vannak vagy eldugott helyen vannak

Nah meg az alapon igénytelenek.

"Ettől vagyok férfi" duma a leggyengébb kifogás...

Volt anno egy olyan udvarlóm(zaklatom a végére), akinek annyit mondtam:

-ne haragudj, de férfit szeretnék magam mellé.

Ő:

De én az vagyok!

Én:

Miből gondolod?

Ő: van szerszámom, nem kicsi, sörözök, haverokkal iszunk, szeretem a focit, a nők érdekelnek...

Szavába vágtam:

Számomra a legalja vagy, nem férfi.

Ahogy nem a prém, igénytelenség, izadság szag, visszataszító kezek s ápolatlan haj...stb-től lesz férfi valaki...

Hozzá bújva nem a bűzt akarja érezni az ember, puszilgatás után nem a szőrszálakat akarja szedni a nő a szájából, fejét simogatva , hajába túrva nem kérnék zsírtartalmú testápolót elhalt bőrrel...

Lehetne még sorolni.

Igényes nőként pedig alap, hogy az ember igényes párt keres.

Párom is így gondolja, ha ő igényes a nő is legyen az.

Önmagunkért s a párunkért + azokért, akikkel egy légkörben vagy, ha utazol, ha dolgozol stb.

2020. jan. 24. 10:37
 13/26 anonim ***** válasza:
34%
Mondhat bárki bármit, de ha egy férfi borotválja a hónalját, és több időt tölt a fürdőszobában, mint egy kamasz lány, az nem férfi a szememben, hanem egy meteoszexuális kismajom.
2020. jan. 24. 10:56
 14/26 anonim ***** válasza:
78%

Indokold már meg, hogy a borotválkozás miért van hatással a szexualitásra, a szexuális beállítottságra!

2020. jan. 24. 11:00
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
A borotválkozás még nem jelenti azt, hogy órákat elpepecsel vele valaki.
2020. jan. 24. 11:06
 16/26 anonim ***** válasza:
86%
#13 De ahhoz, hogy leborotváld a hónaljkutyádat, miért kéne több időt tölteni a fürdőben, mint egy tinilány?
2020. jan. 24. 11:19
 17/26 anonim ***** válasza:
12%
Nem egy kutatás bebizonyította már, hogy a heti 3-4 fürdés egészségesebb, mint a heti 7, de ez nem jelenti azt, hogy nem kéne mindennap megmosni a fontosabb részeit vagy ha olyan munkát végez, ahol leizzad, akkor rendszeresen fürdeni. Az informatikusok, azon belül a programozók elég nagyrészt zsíros hajjal járkálnak. Nem sűrűn fodrászkodnak, borotválják a szakálljukat, mert szerintük nincs rá idő és amúgyis otthon dolgozik a legtöbb. Az meg, hogy férfiként nem borotváljuk a hónaljunkat, egyáltalán nem az igénytelenség jele. Sőt az sem, hogy nem kenünk magunkra 600 szépségápolási terméket, mert felesleges, a nők is azért használnak különböző szépségápolási cuccokat, mert a sminkkel meg a hajfestésekkel tönkre teszik magukat. A kézápolás még belefér és az egyáltalán nem meleges hajlam, mint ahogy az intimszőrzet eltávolítása sem, ha a párja úgy szereti.
2020. jan. 24. 11:52
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Így keletkeznek a sztereotipiák. Azért csak nem mindenkire jellemző. Biztos csak valaki poénkodott azzal, hogy a kosz és testszag férfias.
2020. jan. 24. 11:53
 19/26 anonim ***** válasza:
86%
Aki leborotválja a hónalját az metroszexuális? Basszus, a végén a fogmosás, meg a fürdés is metroszex kiváltság lesz. :D
2020. jan. 24. 12:00
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"a nők is azért használnak különböző szépségápolási cuccokat, mert a sminkkel meg a hajfestésekkel tönkre teszik magukat"

Ekkora marhaságot. :D Soha nem sminkelek és a hajamat se festem, mégis kell pár kence, hogy rendben tartsa a bőröm és a hajam. Nem is értelek....

2020. jan. 24. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!