Cukrásznak megérné tanulni?
Figyelt kérdés
25+ évesen nem hátrány elkezdeni?
Jöhetnek a tapasztalatok!
2020. jan. 22. 19:55
2/4 anonim válasza:
igen, de akkor utána rögvest ki külföld
3/4 anonim válasza:
Cukrász vagyok.
Ha ujrakezdeném nem ez lennék.
2cukrászdába meloztam mindkétszer a tulajjal(cukrászatban gyakran előfordul hogy maga a tulaj cukrász igy vele dolgozol),utáltam.Hétvégén meloztam.Ünnepnapokon meloztam.
Nehéz meló,a keverőüstök nehezek ha krémet kellet főzni odasültem a rezsóhoz,piskotasütésnél a sütőhőz.
Ez az én tapasztalatom,gondolom aki szereti csinálni annak megéri.
Kérdés hogy van e érzéked hozzá,ha van és ugy érzed szeretnéd akkor próbáld meg.
4/4 anonim válasza:
A kitartásodon múlik,nem könnyű,de ha elég kitartó vagy,és kreatív,befuthatsz.Mondjuk vidéken még akkor is jól megy egy cukrászda,ha "trágyát" árul..Igénytelen alapanyagokból,szemetet.De jó az a parasztnak..Egy ismerős nyitott itt a már meglévőkre,és talpon tudnak maradni,pedig ők is ugyanazt hozzák mint a konkurencia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!