Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a következő...

Mi a véleményetek a következő esetről? (Hulyeség megalapozott gyanuja)

Figyelt kérdés
Vásárolni akarok egy boltban de van nálam egy tábla Milka csoki.  Ezért bemegyek a kijáraton a pénztárokig s mutatom az egyik pénztárosnak, de mielött megszolalnék, közli:-Nem veszunk semmit...
2020. jan. 22. 17:24
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Jol is néznék ki ha a pénztáron tul számonkérnék mit hol vettem ugy hogy bent se voltam a boltba...
2020. jan. 22. 18:26
 12/28 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam mutogatni, mi van nálam. Odamegyek pénztároshoz vagy az őrhöz és elmondom, hogy egy máshol vásárolt termék is van nálam, úgy megyek be. Erre mondják, hogy ok, én meg megyek vásárolni.
2020. jan. 22. 18:43
 13/28 A kérdező kommentje:
Na de itt is ép ez történt.
2020. jan. 22. 19:40
 14/28 A kérdező kommentje:
Ja igaz én meg is mutattam nem csak mondtam.
2020. jan. 22. 19:43
 15/28 A kérdező kommentje:

Amúgy a dijat az a Praktiker pénztáros vitte el aki nem volt hajlando áfás számlá adni mert az obis kártyámat adtam neki oda, hogy irja le rola a nevemet cimemet. De erre nem irok ki harmadik kérdést mert akkor a troll megint panaszkodik.űű

( https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok.. , négyes hozzászolás)

2020. jan. 22. 19:45
 16/28 anonim ***** válasza:
Ha vicc ha nem én ezt nem venném magamra
2020. jan. 22. 20:22
 17/28 A kérdező kommentje:
Én se vettem magamra de érdekelnek a vélemények. De szerintem nem vicc volt s ez nekem igy fájt.
2020. jan. 22. 20:45
 18/28 BeefEater ***** válasza:

Hú kérdező, te nagyon vonzod az idiótákat, részvétem.

Nekem egyszer egy hipermarketben ezt sikerült beszélgetnem a biztonsági őrrel:

Fizettem, megyek ki, kifelé becsipog a lopásvédelmi kapu. Odajön az őr:

-Vett húst?

-Igen vettem.

-Akkor mehet.

-???

-Attól mindig becsipog. Viszont látásra!

Na ennek vajon mi értelme így?

2020. jan. 22. 22:17
 19/28 A kérdező kommentje:
Nekem meg 26 évesen nem stimmelt az aláirásom, mivel 16 évesen lett kötve a szerződés. És addig magyaráztam hogy értsék meg 16 évesen az ember aláirása nem feltétlenul olyan mint 26 évesen, hogy végul elémtettek egy papirt tollat s a szerződést s közölték addig nem adnak a számlámrol pénzt mig nem produkálok valami hasonlo aláirást. Nem akartam elhinni, de mivel kellet a pénzem, muszáj volt belemennem.
2020. jan. 22. 22:37
 20/28 anonim ***** válasza:

"mert az obis kártyámat adtam neki oda, hogy irja le rola a nevemet cimemet."

Nem tudod a saját lakcímed? xd

2020. jan. 23. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!