Köszönjek egy csajnak aki évekig levegőnek nézett majd a munkatársam lett?
Újépítésű lakópark, 25-30 közötti a csaj és én is. Évekig lenézett és átnézett rajtam amíg szomszédok voltunk mert nem vagyok “helyespasi”. Egy alkalommal részegen még ki is nevettek a barátnőjével amikor én csak haza akartam menni a munka utáni bevásárlásból. Azt mondták hogy ronda csótányképű vagyok és nehogy átmenjenek a csótányaim az ő lakásukba. Sokszor ráköszöntem ez előtt, de mindig elment mellettem, aztán hagytam a francba, átnéztem rajta én is.
Ma hozta bemutatni az új kolleganőt a csoportvezetőnk. Budapest, irodaház, elvárt diplomás állásokkal. Eszembe nem jutott hogy ennek a tahó nőnek diplomája lenne! Rögtön megismert engem, kb most se köszönt, elmismásolta a dolgot. Mondta is “akkor bemutatkoztam mindenkinek”, csak engem a nagy kavarodásban pont kihagyott véletlenül.
Szerintem elég kínosan érzi most magát. Nem tudom hogyan viszonyuljak hozzá ezentúl. Köszöngessek és jópofizzak mert együtt kell dolgozni? Bár sejtem hogyha nem lesz ott a főnök, akkor ugyanúgy átnéz majd rajtam.
Attól félek, hogyha nem nyalizok neki mindenki előtt akkor még kirúgat valahogy. A főnöknek nagyon tetszik, mert tipikus kikapós cicababa, jó test-szép arc.
Téged egy felnőtt nő 12 éves szintjén gúnyolt, a főnöknél állt a dákó, ezt mindenki látta..
Szép történet! Köszönj, ha elvártan diplomás állásod van, akkor az alapvető udvariassági formák a minimum elvárhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!