Vannak ezzel mások is igy, mint én, vagy csak szimplán bolod vagyok?
Meleg vagyok, de heteroként élem az életemet, és a valóságban élő férfiak iránt már megtanultam teljesen közömbös lenni, de mivel nekem is vannak hormonjaim meg romantikus érzelmekre is vágynék, időnként nagyon bele tudok zúgni kitalált karakterekbe, vagy történelmi figurákba, mint a tinik. Úgy vagyok vele, hogy ezzel talán nem ártok se magamnak, se másnak, mert csak ábránd, viszont fedezi az érzelmi igényeimet. De igy is rossz, mert amikor rendesen beléjük zúgok pár hónapra, olyankor néha jó lenne áradozni róluk, de senkinek se mondhatom, még igy se, mert szégyellem...
Most is bele vagyok habarodva egy kitalált pasiba, nagyon tetszik, miatta nézek egy sorozatot, és nem mondhatom mégse senkinek, de felrobbanok tőle.
Persze, ez legyen a legnagyobb bajom.
7# Szerintem a vallások nem nagyon használnak olyan fogalmakat, mint hogy "melegnek születni", kb mindegyik valamilyen abnormalitásnak (bűnnek) bélyegzi. De mindegy, nem kötekedni akarok.
Tégy úgy, ahogy jónak látod
épp ez az, hogy NEM HASZNÁLNAK ilyen folgalmat. Vagyis nem ezt az állapotot itélik el, vagy tekintik bűnnek, hanem csak magát a cselekvést, a homoszexuális aktust. Mindig csak azt a fogalmat használják, hogy "aki férfival hál" az követ el bűnt.
Sőt, van olyan történet a Bibliában, Dávid és Jonathán barátságánál, ami akár egy plátói férfiszerelem gyönyörű leirása is lehet, bár az is lehet, hogy csupán nagyon szoros baráti kötelék. Lehet magyarázni igy is, úgy is.
Melegként olvasva egyértelműen inkább szerelemnek tünik, nem barátságnak...
Én tulajdonképpen egy fontos kérdést tennék csak fel... A vallásod középkori tanai miatt megtagadód magadtól a boldogságot és magányos leszel. Mit kapsz ezért cserébe?
Hagyjuk a hulye maszlagot, hogy hálálod után mi lesz, meg a mennybe jutsz... az életedbe mit kapsz érte?
Lemondasz arról hogy ha már szeretsz egy srácot azt kimutasd nap mint nap. Lemondasz arról hogy minden este vele aludj el, s vele kelj reggel. Együtt filmezzetek, sétáljatok, szórakoztatok... egy könyv miatt????? Mint mondtam vonatkoztassunk el a vallás által hazudottaktól.
A valóságot nézve mit csinálsz?
Egy könyv azt irja hogy ne szeretkezz egy férfival. Egy könyv amit jó régen írtak...És te ezt betartod és egész életedbe elfolytod azt ami JÁR NEKED IS, AMI NEM MÁS MINT A SZERETET ÉS A BOLDOGSAG... te meg inkább a nyomort választod úgy hogy semmit se kapsz érte ebben az életben.
A plátói szerelem miatt nem vagy bolond. A vallásosság miatt se, csak azért mert full komolyan veszed a mesekönyvet.
Ha azt írná a mesekönyved hogy ha meleg vagy ugorj a kútba akkor ezek alapján azt is megteszed? Föleg ha azt irja hogy csak így tisztulhatsz meg?
Ha nem, akkor miért tartasz be minden ökörséget.
Nem vagyok vallásos de elfogadom azt hogy te igen, de muszáj így fogalmaznom. Szerintem ha vallásos ember vagy, akkor abban kéne hinned hogy az az ember aki megteremtett így szeret, és így kell a boldogságot meglelned teljes egészében.
Egyébiránt nem használjuk ezt a szót már hogy -hál... úgyhogy veheted úgyis hogy nem ismered a szót és lusta vagy utána nézni 🤣
Összefoglalva azt akarom mondani hogy ne másnak felelj meg, hanem magadnak!!!! Ha neked az KELL hogy fiúd legyen akkor éld meg!!
Azért ne kérj bocsánatot senkiről hogy boldog leszel!!! Ha bocsánatot kell kérned akkor az a valaki nem szeret, és nem érdemli meg hogy rá pocsékolod az időd.
ÉLJ!!!! MERT CSAK EGYSZER ÉLSZ!!!
Gondolkodj el, és sok boldogságot neked bárhogy is lesz a jövőd. 😊
Javaslom hogy keress egy másik vallást úgy hívják hogy tudomány. Minél többet olvasol majd evolúcióbiológiát, fizikát (elsősorban az elméleti fizikát javaslom) társadalomtudományokat (antropológiát más kultúrák megismerésére) és rájössz majd szépen hogy nincs szükség a vallásodra. Felszabadító lesz, hogy nyugodtan megélheted önmagadat a valóságban is.
Még egy kérdésem lenne hozzád: rengeteg olyan meleg van a világban aki jó ember, monogám kapcsolatban élnek, segítik a rászorulókat, örökbe fogadnak és esélyt adnak olyan gyerekeknek akiknek amúgy sokkal nehezebb élete lenne, vannak orvosok akik életeket mentenek, tűzoltók stb. Szerinted ők a pokolra jutnak csak azért mert melegek? Ha nem akkor te miért ne élhetnél így? Ha igen akkor te egy ilyen ítélkező, gonosz Isten mellett akarsz lenni az örökkévalóságig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!