Lenne bennem valami mongoloid vér? Többi lent!
Többen mondták már, hogy kicsit mongolos az arcom. Mai nap jobban elgondolkodtam ezen. Tudni kell rólam, hogy : ovális a koponyaformám, viszont kerek az arcom. Rövid orr, kicsi száj. Szemből kissé laposnak is tűnik az arcom. Mandulavágású szemem van, ami mélyen ülő. Ha kicsit hunyorítok teljesen eltűnik, de én tisztán látok. Mintha egy kis mongolredőm is lenne.
Viszonylag magas vagyok (187cm), de a testemhez képest rövidek a végtagjaim. Rövid lábak és kezek, amelyekhez kicsi kézfej és lábfej kapcsolódik. 43-44es a lábam, tenyerem talán átlagos de az ujjaim nagyon rövidek. Szőrzetem gyér. Arc-láb-mellszőr nincs. Fanszőrzet és hónaljszőrzet van, de nem sűrű. Arcszőrzet elhanyagolható. Egész arcomon kb 20 szál.
Tudtommal nem vagyok down kóros. Lehet valami elveszett tatár vér van bennem, ami ezeket a testi jellegeket okozta? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!