Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy hívják a negrid és a...

Hogy hívják a negrid és a mongoloid rassz keveredését?

Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Amerikai kontinensen a mongoloid indiánok és a négerek keverékét zambonak hívják. Ezen kívül nem tudom.
2014. júl. 29. 19:35
 2/9 A kérdező kommentje:

Én is ehhez találtam a legközelebbit.

Zambó.

De ez nem teljesen ázsiai.

Vagy nem tudom.

2014. júl. 29. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
én sárgásbarnának
2014. júl. 29. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Az amerikai őslakosok a mongoloid nagyrasszhoz tartoznak. Tény nem ázsiaiak, mert Amerikában telepedtek le de mongoloidok. Ázsiái mongoloid népek és negrid népek keverékét nem tudom hogy hívják. Az is lehet nincs "hivatalos" elnevezésük, hisz nem túl gyakori jelenség.
2014. júl. 29. 19:46
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem is erre gondoltam kifejezetten.

Inkább amerikában lehet gyakoribb,hogy egy néger és ázsiai együtt vannak.

Akik amerikai állampolgárok is.

2014. júl. 29. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Csak manapság nem szokás ilyen neveket adni a kevert rasszúaknak, mert végén még rasszizmussal vagy hátrányos megkülönböztetéssel lesz vádolva az illető.

A mulatt,mesztic, és zambo kifejezés is régebbről származik, manapság biztosan senkire nem aggatnának ilyen "jelzőket".

2014. júl. 29. 19:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Én nem látom annak.

Szerintem érdekes inkább.

Bár egy idő múlva már nem is nagyon lesz értelme ezeknek az elnevezéseknek,mert sok kevert típus lesz.

2014. júl. 29. 20:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Az érdekes inkább hogy egy néger az anakodnát betuszkolja a szűk ázsiai kiscsajnak. Parkolj be busszal egy biciklitárolóba konkrétan
2014. júl. 29. 21:11
 9/9 anonim válasza:

Afro-ázsiai

[link]

2014. júl. 30. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!