Hány évesnek érzed magad? És mennyi vagy valójában?
Figyelt kérdés
32 vagyok,de 19 éves korom óta azt érzem hogy agyilag leragattam ott,ha nem kéne az éveket számolni még mindig úgy érezném annyi vagyok pedig már ovis gyerekem van,de testileg néha mint egy öregasszony,hamar kifulladok,próbálok edzeni. És ti?2020. jan. 19. 18:01
11/20 anonim válasza:
36 vagyok.
Sokszor, ha összehasonlítom magam felnőtt emberekkel, szinte kisgyereknek érzem magam.
Agyilag olyan huszonévesnek, de lelkileg és egészségügyileg 70-80-nak.
Szóval...király.
12/20 anonim válasza:
39 vagyok, de úgy 34-nél leragadtam, kb annyinak érzem magam. Szörnyű, hogy olyan gyorsan telnek az évek, szinte észre sem veszem.
N
13/20 anonim válasza:
32 vagyok, más 24, 28-nak mond, szellemileg viszont olyan tinédzser vagyok.
14/20 anonim válasza:
Néha óvodásnak, máskor pedig vénséges vén embernek.
15/20 anonim válasza:
44 vagyok hivatalosan, 38-nak nézek ki optikailag, és kb 35-nek érzem magam lelkileg.
16/20 anonim válasza:
20 vagyok de sokszor 30nak érzem magam.
17/20 anonim válasza:
33 vagyok, nemsokára 34, de úgy 20 éves korom óta nem érzem, hogy változtam volna. Mármint agyilag. :D Sajnos testileg látszik a változás, de belül nem érzem, hogy öregednék.
18/20 anonim válasza:
22 vagyok de kb 16-nak érzem magam.
19/20 anonim válasza:
Jó napokon 20-nak. Fárasztó munkanapok után 80-nak. Valójában 45.
20/20 anonim válasza:
Igazából 21 vagyok, de sokszor kb. úgy érzem magam, mint egy 55+ éves. Testileg is.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!