Ti hány évesen költöztetek el otthonról?
Figyelt kérdés
Milyen érzés volt kiszakadni az otthoni létből?2020. jan. 16. 22:02
11/18 anonim válasza:
#10, es #8 is, csupán azt felejtitek ki, hogy ide nem csak kamaszok és fiatal huszonévesen írnak.
Régen másabb volt a világ, a lehetőségek és a mentalitas is.
13/18 anonim válasza:
De értem. Ugyanis rám is illik a celzas.
Csakhogy én rendes papirokkal is tudnám igazolni hogy 17 evesen mar el tudtam tartani magam, lakhatassal is. Ahogy a sajat lakas vásárlást is.
14/18 anonim válasza:
Én 24 évesen költöztem el. Akkor még csak mesterképzésre, koliba. Aztán az első év után hazaköltöztem vidékre, majd egy hónap múlva kaptam egy álláslehetőséget, így vissza Budapestre, akkor már albérletbe. Nekem nehéz volt. Én nehezen viselem az elmúlást és akkor tudatosult, hogy felnőttem, elkezdtem a saját életemet élni. Már nem gyerek vagyok. Ezt megéltem akkor is, amikor a koliban hagytak ott a szüleim, de akkor mégcsak éreztem, hogy többé nem fogok hazaköltözni valószínű.
15/18 anonim válasza:
19. Nehéz volt a következő pár évem, de a bántalmazó családommal töltött 19 év után megváltás volt talpraállni. Őket azóta se láttam, de az életem 25 éves koromra sínre került és azóta évről évre jobb.
16/18 thinktank válasza:
26 évesen. mai fejjel úgy látom, hogy korábban kellett volna, akár koliba, vagy többekkel egy albérletbe, de akkor valamiért féltem tőle.
17/18 anonim válasza:
23 evesen. Osszekoltoztem az akkori baratommal.
JO erzes volt!!
18/18 anonim válasza:
Senki sem kritizált senkit. Csak a tényeket írta le. Én 23 évesen költöztem. Az egyik oka az volt hogy nagyon sok veszekedés volt otthon, az egyik szülő alkoholizmusa miatt. Mikor külön mentem én is felfedeztem hogy milyen jó saját magamról gondoskodni, hogy senki nme csinál meg helyettem semmit. Élveztem az önállóságot. Persze jó volt hetente hazalátogatni amikor mégkérdezték hogy vagyok, és elkezdtem értékelni mikor bizony valaki nekem csinált kávét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!