Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másokat is idegesítenek ezek...

Másokat is idegesítenek ezek a nagy nagy vegán aktivisták?

Figyelt kérdés
Nekem nincs bajom azzal, ha valaki vegán, mert mindenki azt eszik, amit csak akar. De nekem sok az, hogy meg akarják nekem szabni azt, hogy mit ehetek és mit nem. Főleg az zavar, amikor még azt is meg akarják mondani, hogy gondolkodjak. Tehát elvárják, hogy legyek olyan, mint ők. Úgy működnek, mint azok a beteges vallási szekták. Észrevettétek? Bűntudatot keltenek az emberekben, hogy jaj szegény állatok így meg úgy, aztán meg te érezd magad kellemetlenül, ha húst mersz enni, hogy mekkora egy etikátlan szemétláda vagy... HOW DARE YOU?! Szóval elég kőkeményen térítenek és rohadtul szektás dologról beszélünk. Engem soha nem fognak tudni meggyőzni. Oké, hagyni kell őket, ez rendben van, de az a baj, hogy ők már túl sok mindent megengedhetnek maguknak. Eléggé agresszívan lépnek fel és ez számomra olyannyira visszataszító, hogy megutáltam a komplett veganizmust. Nem akarok általánosítani, mert tudom, hogy nem minden vegán ilyen, itt most csak az aktivistákról van szó, akik vergődnek az állati eredetű ételek ellen, hogy térjenek meg az emberek, legyenek vegánok. Engem zavar, amikor ki akarnak oktatni, hogy miért legyek vegán. Soha nem leszek vegán...

2020. jan. 16. 14:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést Kérdező, megkérdezhetem, mikor történt az hogy valaki odament hozzád és meg akarta szabni neked hogy mit ehetsz és mit nem? Iskolai menzán, étteremben vagy esetleg otthon? Tényleg kíváncsi vagyok!
2020. jan. 17. 09:36
 12/21 anonim ***** válasza:
60%

Vegán sose kötött belém, de amúgy már én kaptam a fejemre, hogy mit eszek, meg mit nem eszek. Nálam főleg a rokonság és a munkatársak részéről voltak beszólások, szóval alapvetően ez hihető, hogy valaki belep0fázik abba, hogy mit akarsz enni...

2020. jan. 17. 09:41
 13/21 A kérdező kommentje:
"Elnézést Kérdező, megkérdezhetem, mikor történt az hogy valaki odament hozzád és meg akarta szabni neked hogy mit ehetsz és mit nem?" Interneten támadnak be inkább környezetvédelmi csoportokban. Támogatom és fontosnak tartom a környezetvédelmet, de a veganizmust nem.
2020. jan. 17. 13:47
 14/21 anonim ***** válasza:
34%
Nem idegesítenek, sőt, az ellenkezője igaz. Felnézek az olyan emberekre, akik időt, pénzt, energiát nem sajnálva kiállnak egy olyan ügyért, ami által kevesebb szükségtelenül okozott szenvedés keletkezik ezen a bolygón. Hozzám, egy egyszerű vegánhoz képest, ők morálisan jobb emberek. Támogatom őket.
2020. jan. 17. 14:55
 15/21 A kérdező kommentje:
Te csak ne mond meg nekem, hogy mi idegesítsen és mi nem
2020. jan. 17. 15:34
 16/21 anonim ***** válasza:
60%

"Te csak ne mond meg nekem, hogy mi idegesítsen és mi nem"

WTF?!

A kérdésre válaszoltam, mellesleg végig E/1.-ben beszéltem.

hahahahaha xD

2020. jan. 17. 16:02
 17/21 A kérdező kommentje:
Bocs, benéztem, pont akkor ébredtem fel, amikor olvastam XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2020. jan. 17. 16:23
 18/21 anonim ***** válasza:
34%

Engem is van hogy idegesítenek. Volt hogy ismerőst is ezért töröltem vagy követtem ki mert folyton ilyeneket posztoltak, olykor egész vulgáris stílusban pedig lányok. Utalgatva rá hogy ha te tejet iszol már akkor is mekkora sz&r ember vagy.

Igaz élőben én sem nagyon találkozok ilyenekkel szerencsére, de kissé bosszantó tud lenni, hogy ilyenek vannak. Nyilván ezek extrém esetek de vannak köztük akik az állatokat egy szintre emelik az emberekkel sőt... meg merem kockáztatni hogy az embereket még le is nézik.

Mint pl az idegbeteg Vegan Gains aki annyira fel tudja magát húzni azon ha valaki húst eszik hogy halálosan megfenyeget embereket. De sokukon látni mennyire nem tűrik azt sem ha egy vegán visszaáll a mindenevő étrendre és hogy letámadják.

Plusz ott van még az is hogy néhányan olyan mintha azt hinnék mindenki boltban szerez be minden állati eredetű terméket és amiknél előtte minden állat kínok között élt és halt. Olyan tudatlan egyénnel is találkoztam aki azt hitte a tyúkok csak akkor tojnak tojást ha abból csibe lesz ezért minden tojás egy meg nem született csibe lol :D

Azt is bírom hogy sokan azt bezzeg nem említik meg hogy télen mennyit szennyeznek a teher repülők és kamionok amik eljuttatják a zöldség és gyümölcsöket a közeli boltjaikba. Néhányan úgy állítják be mintha a vegánság lenne a tökéletes életmód. Az egész koncepciójuk ez hogy a mai modern világban nem kell már húst ennünk. Mintha mindenki a Földön mediterrán/szubtrópusi városokban élne.

Kíváncsi lennék a vegánok arányára hidegebb éghajlatú kis falvakban

Nem általánositok tudom hogy a legtöbb vegán nem ilyen csak ezek tényleg bosszantóak tudnak lenni.

2020. jan. 19. 12:11
 19/21 anonim válasza:
100%
2 éve nem eszek húst és már egy ideje vegan vagyok. Kétszer posztoltam ezzel a témában az interneten, és az is 24 órán belül eltűnő sztori volt. Rengeteg vega/állatvédő aktivista oldalt követek, a sok szörnyű videó amit látok, ahogy bánnak az állatokkal, mindig megkönnyezem. Néha érzem a késztetést,hogy megosszam, de sosem voltam az a fajta ember aki dobálózik a véleményével. Nem hangoztatom soha, hogy milyen étrendet követek, belém több ember kötött, mint én másba emiatt. Ez ugyan olyan mint a vallás, rengeteg hívő emberrel kerültem összetűzésbe, pedig egyáltalán nem provokáltam senkit, egyszerűen elmondtam mi az igazság részemről. Bár az étrend téma sokkal súlyosabb, nem mindegy hány generáció fog még megszületni és felnőni a Földön.
2020. febr. 8. 07:51
 20/21 anonim ***** válasza:
12%
LOL nem csalódtam a toxikus vegánokban. Kokrétan sztorikat meséltem és tényeket közöltem erre le vagyok pontozva mint állat.
2020. febr. 8. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!