Miért szégyen az Magyarországon ha valaki szüleinél él mert nem akarja másnak a zsebét tömni?
" Amúgy meg te írtad, hogy lényegében egy lakás, "csak" konyha nincs fönt. "
És akkor most jöjjön,amit valójában írtam: "méretre megfelel egy lakásnak. ". Ez még mindig sehol nem jelenti,hogy mi külön lakásban élnénk,még mindig csak annyit jelent,hogy akkora ez a szint,mint egy panellakás. Ennél egyszerűbben már nem tudom elmagyarázni.
"Ők a nap nagy részében itthon sincsenek,aztán este 7 után,ahogy letettük a picit,elvagyunk magunkban és le se megyünk másnap reggelig,amikor megint csak nincsenek itt. Marha zavaró lehet nekik. "
Mert a gyerek miatt éjjel nem kell lejönni a konyhába, teát megmikrózni, vagy vizet tölteni neki, meg ilyenek.
" Neked kínos anyáddal zabálni vagy mi? Főzni se kötelező és főleg nem egyszerre. Nem értem mitől zavar. Nekik ez a jó megoldás. Gondolom a párját se zavarja. Te nyilván találnál jobb megoldást ha a párod ezt kínálná, mert nehezedre esik osztozni egy szaros konyhán...lefárasztottál."
Nem "zabálok" az anyámmal, csak ha meglátogatjuk őt (100 km-re lakik). Amúgy igen, nem szeretnék osztozni a konyhán senkivel. Egyáltalán nem szeretném, ha nem lazulhatnék a saját otthonomban. Nehogy már azt magyarázzátok be, hogy az a normális, hogy egy házban, de lényegében egy háztartásban is éltek a szülőkkel. Oké, hogy kényszer megoldás, de nehogy már az legyen a hülye, aki nem ezt választja.
" Hétköznap se reggelinél se ebédnél se vacsinál nem vagyunk együtt a konyhán,hétvégén meg együtt eszik a család,semmi cinkes nincs ebben."
Kivéve, ha valaki nem egymás seggében akar élni a szüleivel/párja szüleivel.
Én itt befejeztem amúgy, további kellemes önámítást kívánok:DD
"Mert a gyerek miatt éjjel nem kell lejönni a konyhába, teát megmikrózni, vagy vizet tölteni neki, meg ilyenek."
Van fent vízforraló. Miért akarod minden áron megmagyarázni,hogy mi megy itt? Mi ez a kényszer nálad?
Lehet ezt körbemagyarázni sokféleképp 30+ an a szülőkkel való együttélés akkor sem frankó.
Két verzió van,vagy 100% an alkalmazkodsz és meghunyászkodsz,vagy megpróbálsz a saját felfogásod,életritmusod,elképzeléseid....stb szerint élni,ami folyamatos surlódásokhoz,konfliktusokhoz vezet és folyamatosan mérgezi a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!