Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szégyen az Magyarországo...

Miért szégyen az Magyarországon ha valaki szüleinél él mert nem akarja másnak a zsebét tömni?

Figyelt kérdés
Gyakran látom itt hogy mamahoteles szégyelje magát,miért nem megy albérletbe hogy a kiadót gazdagítsa és ezt nevezik 'függetlenségnek'.

2020. jan. 13. 13:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
40%
8-as, szíved hölgye majd biztosan boldogan osztozkodik a konyhán az anyukáddal.
2020. jan. 13. 16:08
 12/30 anonim ***** válasza:
38%

"Én 45/F vagyok, és Édesanyámmal élek a 250 négyzetméteres házunkban. "

Az is költői kérdés ,hogy 2 embernek minek 250nm ház?

2020. jan. 13. 16:09
 13/30 anonim ***** válasza:
55%

12-es, igen, így van.

Vagy akkor legalább annyit költsön rá, hogy csinál ott egy komplett lakást külső feljáróval. Amikre itt hivatkoznak, azok többnyire a 80-as években épült batár nagy családi házak, alsó és felső szint. Aztán jobb híján egyik generáció az alsót lakja, felsőt meg a fiatalok. Fürdő hogy mindkét szinten van, az oké. De konyha csak lent. Hát ez baromira nem külön lakás, még akkor sem, ha nem egérlyukban nyomorognak. Eleve valakik átjárkálnak valakiken. Konyha meg közös. (Pár évig laktam a férjem felnőtt lányával, mindig a konyhán volt a csörte.)

2020. jan. 13. 16:13
 14/30 anonim ***** válasza:
58%

"Nekem a külön lakás az, hogy földszinten is egy lakás, és emeleten is egy lakás"

Az sem igazán.Egy fedél alatt sem túl egészséges.

Mikor épp próbálnátok jól érezni magatokat aztán anyós meg kopog az ajtón,mert ő hozott a friss sütiből...meg még úgy többszáz példát tudnék írni... :-)

2020. jan. 13. 16:14
 15/30 anonim ***** válasza:
5%

14-es, igazat adok.

Na de ha már....

Ha már választani kell, akkor persze, hogy fönt a totál külön lakás. Mert az olyan, mintha társasházban laknátok egymás felett (az más tészta, hogy társas házban sem laknék anyósékkal sem, anyuékkal sem).

Csak az fura, amikor a 80-as évekbeli családi házakat címkézik fel úgy, hogy két lakás. Egy frászt. Csak mert két szintes. Hát baromira nem:(

2020. jan. 13. 16:16
 16/30 anonim ***** válasza:
85%

Én pl azért, mert félre teszem egyenlőre a pénzt, megtakarítást csinálok stb.

Ismerőseim akik albérletbe mentek, mind egytől egyig hónapról hónapra él, mnidegy, hogy ausztriában dolgozik az egyik 400 eezr frointért vagy csak otthon 180 ért, egyiknek sincs se normális autója, se semmi félretett pénze.

Számomra az a fura, hogy emberek úgy kezdenek önálló életbe, hogy smemi pénzük nincsen, és se előrejutási lehetőségük se szakmájuk semmi.

Aztán mikor jönnek bagyobb kiadások akkor meg ki sem mozdulahtnak, mert össze kell húzni a gatyát, hogy valahogy kijöjjenek, meg ha kell valami csak a hitel jöhet szóba, már fiatalon egyből.

2020. jan. 13. 17:29
 17/30 anonim ***** válasza:
17%
Előző, mondjuk Ausztriába 400 ezerért a betanított munkás sem megy ki.
2020. jan. 13. 17:42
 18/30 anonim ***** válasza:
25%
Na,itt már mindjárt megmagyarázzák helyettem,hogy zavar-e minket a közös konyha :D. Amúgy is azt írtam,hogy MÉRETRE egy külön lakásnak felel meg (ergó,nem egy szobát kaptunk). Szerintem túl sokat fantáziáltatok bele ebbe az amúgy egyszerű és érthető mondatba. Abba sem gondoltok bele,hogy ha annyira zavarná őket,hogy "átmászkálunk rajtuk",akkor inkább már kitettek volna minket és nem győzködnek,hogy maradjunk.
2020. jan. 13. 19:25
 19/30 anonim ***** válasza:
20%

Pedig rohadt zavaró. Bemagyarázhatod magadnak, hogy nem, de ez sajnos nem így van. Az átmászkálás is zavaró (annak, aki az alsó szinten lakik).

Amúgy meg te írtad, hogy lényegében egy lakás, "csak" konyha nincs fönt. Nyilván erre írta valaki itt, hogy azért, mert külön szinten van, nem egy lakás. (Majd ha lesz gyereketek, visszatérhetünk erre a témára.)

2020. jan. 13. 19:29
 20/30 anonim ***** válasza:
63%
Bemagyarázhatom? Könyörgöm,én élek velük,én ismerem őket,itt legfeljebb csak te tudsz magyarázni bármiféle infó nélkül. Amúgy is,ne ragadtassuk már el magunkat,és ne állítsuk be úgy a szitut,mintha mi fél éjszaka a lépcsőn tombolnánk,amikor szegények aludnának. Mert kb úgy adjátok elő. Ők a nap nagy részében itthon sincsenek,aztán este 7 után,ahogy letettük a picit,elvagyunk magunkban és le se megyünk másnap reggelig,amikor megint csak nincsenek itt. Marha zavaró lehet nekik. Ezt tényleg imádom,mikor itt a felhasználók úgy beszélnek,mintha sokkal többet tudnának a másik ember családjáról,mint ők maguk.
2020. jan. 13. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!