Szerintetek normális, hogy egyes celebeknek azt sem szabad
leírni, ha nem ízlik valakinek az a kaja amit ő szeret?
Figyelt kérdés
Most olvasom.. Kitett az egyik celeb egy ételről egy képet, hogy nekik ez a kedvencük. Jött a válasz egy kommentelőtől,hogy ők is kóstolták, de sótlan, ízetlen, nem ízlett nekik... Tényleg seemmi rosszat és sértőt nem mondott. Még csak nem is gúnyolódott. Erre a celeb válaszol neki: "magyarázzátok már el nekem ezeket a 0 poszttal profilkép nélkül hasznàlt profiljaitokat. adok rá időt mielőtt töröllek 😂 Esküszöm a hideg ráz már az ilyen formáktól.... Na még utoljára szedd össze a gondolataid, ha újra lesz időm kisegítelek az oldalról. ❤"
Komolyan ezért tiltani kell valakit mert egy étel miatt nem ért vele egyet?? Szerintetek ez normàlis?
2020. jan. 12. 22:35
1/6 anonim válasza:
Celebek... Ne várd, hogy úgy gondolkodjanak, mintha nem a szekrény alsó polcán, a cipős doboz mélyen lenne az IQ szintjük, arra nem képesek.
2020. jan. 12. 22:46
2/6 anonim válasza:
Nem véletlen celebek, nem az eszükből élnek.
Nekik minden áron reklámozni kell az adott terméket, még ha neki se ízlik, akkor is...
2020. jan. 12. 22:48
3/6 A kérdező kommentje:
De ez akkora baromság már. Oké az jogos ha névtelenül, kép nélkül beszólogatnak nekik, csúnyát írnak, kötekednek velük, akkor írnak egy ilyen szöveget majd tiltják őket. Viszont mert neki nem ízlik az adott kaja tiltani kell... :D Én is most kikövettem ezt az embert. Eddig is voltak olyan megnyilvánulásai amik nem szimpatikusak, és a párja is ugyanez a kategória... Úgyhogy nekem is elég belőlük. Pedig régebben kedveltem őket. Meg mindig ezzel vág vissza, hogy valakinek 0 bejegyzése van instagramon. Persze mert nyilván az nem is ember aki nem tesz ki naponta 10 képet magáról...
2020. jan. 12. 22:57
4/6 anonim válasza:
IQ-juk mint a testhőmérsékletük...
2020. jan. 12. 23:08
5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként még csak nem is szponzorált tartalom volt, hanem megmutatta mit esznek kint külföldön.
2020. jan. 12. 23:09
6/6 anonim válasza:
De mi a fenének követsz ilyen alsóbbrendű állatok szintjén mozgó egyéneket?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!